Cum faci cont Netflix in Romania

cont netflix RomaniaNetflix a fost lansat in Romania in aceasta seara si daca inca nu v-ati facut un cont Netflix pentru ca nu stiti cum, ei bine acest articol are rolul de a va ajuta s accesati cea mai populara retea de video la cerere existenta pe glob.

Inainte de a incepe trebuie sa stiti ca Netflix este gratuit in prima luna de abonament, astfel ca nu va trebui sa platiti vreun ban pentru primele trei zeci de zile de utilizare, indiferent ce abonament veti alege, deci nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere deocamdata.

Totodata, este bine sa stiti ca pentru a face cont Netflix aveti nevoie de o carte de credit valabila sau de un cont Paypal activ, insa nu este necesar sa aveti bani in card sau in contul Paypal pentru a face inregistrarea deoarece Netflix nu va percepe vreo taxa de la voi.

Inregistrare cont Netflix

netflix Romania 1

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa accesati website-ul Netflix din calculatorul vostru si sa apasati butonul Start Your Free Month care va va redirectiona spre pagina in care va trebui sa alegeti abonamentul pe care doriti sa il folositi.

In noua pagina veti vedea ceea ce este vizibil in imaginea de mai sus si va trebui sa alegeti abonamentul dorit, Netflix oferind 3 abonamente : Basic, Standard si Premium.

Cel Premium ofera cele mai multe functii si din moment ce oricum nu platiti vreun ban pentru a folosi Netflix in prima luna, va recomand sa-l activati si daca nu sunteti multumiti de el, atunci il puteti dezactiva la maxim 29 de zile de la activare si nu veti fi taxati.

cont netflix Romania 1

Dupa ce ati ales abonamentul apasati butonul Continue si veti fi directionati spre aceasta pagina in care va trebui sa introduceti o adresa de email valida si o parola pe care o veti folosi pentru a va loga in cont, apasarea butonului Register continuand procesul.

cont netflix Romania 2

In urmatoarea fereastra vi se va cere sa alegeti o metoda de plata a abonamentului DUPA expirarea perioadei de proba si aici aveti optiunea de a folosi o carte de credit sau Paypal, deci puteti alege orice doriti.

Netflix explica foarte clar si in aceasta pagina ca NU percepe vreun ban pentru abonament decat DUPA expirarea perioadei de proba, asa ca nu vi se vor trage bani de pe card.

netflix premium

Dupa finalizarea introducerii detaliilor de plata apasati Continue si veti fi directionati spre o pagina precum cea de mai sus in care aveti detaliile abonamentului, apasarea butonului Continue finalizand procedura si directionandu-va spre website-ul Netflix.

De aici incolo va trebui sa alegeti dispozitivele de pe care credeti ca veti folosi serviciul, va trebui sa dati cate un nume pentru fiecare dispozitiv in parte si sa alegeti continutul multimedia favorit pentru a vi se personaliza contul, ultimul pas fiind vizionarea continutului.

Daca aveti intrebari, le astept in comentarii.