Are Netflix subtitrari in Romana ?

Netflix subtitrari romanaNetflix a fost lansat in Romania si alte 129 de tari de pe glob in cursul serii trecute, compania americana oferindu-si trunchiat serviciile pe aproape intregul glob intr-o expansiune fara precedent.

Aparitia in Romania a Netflix vine cu destule intrebari si v-am spus aseara cum faceti un cont Netflix, insa dupa ce-l inregistrati si beneficiati gratuit de serviciu timp de o luna incepeti sa va intrebati cum puteti vedea subtitrari in romana pentru filmele disponibile acolo.

Ei bine, din pacate Netflix nu are subtitrari in romana pentru continutul multimedia disponibil, engleza, chineza, sud coreeana, franceza, germana si spaniola fiind limbile pentru care exista subtitrari, insa nu toate filmele sau serialele au subtitrari pentru toate aceste limbi.

Daca intelegeti vreuna dintre limbile de mai sus, separat de engleza, atunci va trebui sa cautati continutul multimedia pentru care exista o subtitrare in respectiva limba si ea va fi afisata pe ecran peste continutul multimedia in player-ul Netflix, insa romana lipseste.

Era de altfel destul de clar ca Netflix nu va avea subtitrari in romana de la bun inceput deoarece aceasta extindere nu a avut in vedere Romania ci vorbim despre o expansiune globala, asa ca e putin probabil sa vedem subtitrari in romana pentru filme in urmatorii cativa ani.

Cred ca Netflix va avea la un moment dat subtitrari in romana pentru filme si seriale, insa cred in acelasi timp ca vom avea foarte multi ani de asteptat pana in momentul in care ele vor fi disponibile, asa ca nu le asteptati cu sufletul la gura.

Desigur ca, din pacate, nu exista vreo metoda de a incarca subtitrari in romana in website-ul Netflix, asa ca nu incercati asa ceva.

UPDATE: Aici v-am explicat cum puneti subtitrari in romana pe Netflix pentru filme si seriale.

14 COMENTARII

  1. Nu compari hbo go cu netflix,e superior ca si calitate netflix.mie unu nu mi se pare mult mai ales daca faci party si sunteti 4 e f ok la pret.

  2. Totuși la Netfli ma așteptam sa aibă subtitrare si dublare audio la desene animate, Pentru 10 euro pe luna. E mult, foarte mult in condițiile in care pt abonamentul TV plătim sub 10 euro