iOS 9.2 vs iOS 9.2.1 public beta 2 – testul performantelor

iOS 9.2 vs iOS 9.2.1 public beta 2 performanteiOS 9.2.1 public beta 2 a fost lansat de catre compania Apple cu doar doua zile in urma, cei din Cupertino oferindu-le utilizatorilor din lumea intreaga posibilitatea de a incerca noua versiune a sistemului lor de operare fara vreun efort foarte mare.

Apple evita sa mentioneze care sunt schimbarile oferite pentru iOS 9.2.1 public beta 2 sau orice alta versiune beta ori public beta a iOS 9.2.1, insa se pare ca performantele acestor build-uri ar fi ceva mai bune decat cele oferite de catre iOS 9.2.

In clipurile video de mai jos veti vedea iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5 si iPhone 4S cu iOS 9.2 si iOS 9.2.1 public beta 2 instalate si comparate pentru a ni se arata care sunt performantele lor, noua versiune a sistemului de operare parand sa aiba un usor avantaj.

Desi pe iPhone-urile mai noi diferentele in performante intre iOS 9.2 si iOS 9.2.1 public beta 2 sunt minore, in cazul iPhone 4S lucrurile stau complet diferit, noua versiune a iOS oferind performante simtitor mai bune pentru utilizatori, lucru extrem de imbucurator.

Daca sunteti curios, aici v-am spus cum instalati iOS 9.2.1 public beta 2.

16 COMENTARII

  1. Hello. Stie cineva daca 9.2.1b2 rezolva si problema suparatoare a (lipsei) conectarii prin bluetooth, des intalnita la 9.2? Multumesc.

  2. @Horia: nu stiu cat de bun e 9.2.1 beta 2. Am 6S, si de dimineata imediat dupa ce am facut o poza s-a inchis brusc desi mai aveam 20% baterie. Acum nu stiu daca e de la 9.2.1 beta 2 sau de la frig…eram de vreo 5 min afara in frig. E prima data cand patesc chestia asta, desi zilele trecute a fost si mai frig si totul a fost in regula…

  3. cum scap de aceasta notificare la fiecare update la fiecare versiune BETA? As dori sa raman la varianta 9.2 oficiala. Am facut deja restore la telefon si vad ca nu s-a schimbat nimic. Va multumesc anticipat.

  4. salut Horia! Spune-mi te rog cum sa il sterg..
    Am verificat acum..intrand pe link-ul lor si apare ca si cum nu ar fi instalat profilul. Care e pasul urmator?