Prima Pagina iOS 9.2.1 Cum instalezi iOS 9.2.1 public beta 2

Cum instalezi iOS 9.2.1 public beta 2

30

iOS 9.2.1 public beta 2 instalareiOS 9.2.1 public beta 2 a fost lansat in cursul acestei seri impreuna cu iOS 9.2.1 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch, acum toti cei interesati putand instala aceasta versiune a sistemului de operare.

Dupa cum v-am spus deja in articolul legat de iOS 9.2.1 beta 2, compania Apple nu a listat schimbarile pe care le ofera pentru dezvoltatori si utilizatori, deci daca veti instala iOS 9.2.1 public beta 2 e putin probabil sa descoperiti vreo noutate implementata de catre Apple.

Cum instalezi iOS 9.2.1 public beta 2

Instalarea iOS 9.2.1 public beta 2 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, astfel ca nu exista limitari pentru utilizatori din vreun punct de vedere, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Inainte de a incepe instalarea iOS 9.2.1 public beta 2 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.2.1 public beta 2 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.