iOS 9.2.1 beta 2 a fost lansat

iOS 9.2.1 beta 2iOS 9.2.1 beta 2 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS in momentul de fata.

iOS 9.2.1 beta 2 este oferit la peste 2 saptamani distanta de iOS 9.2.1 beta 1, compania Apple dorind cel mai probabil sa grabeasca procesul de testare dupa trecerea sarbatorilor de iarna si intrarea in noul an, prima zi de lucru aducand si o actualizare pentru iOS 9.2.1 beta.

Ca de obicei, compania Apple nu listeaza schimbarile pe care le ofera dezvoltatorilor de aplicatii prin iOS 9.2.1 beta 2, insa probabil vorbim despre rezolvarea unor probleme de functionare ale sistemului de operare si despre imbunatatirea stabilitatii generale.

In iOS 9.2 compania Apple a implementat extrem de multe schimbari si prin ele ofera cea mai stabila versiune a iOS 9 lansata pana in momentul de fata, insa din pacate deocamdata nu stim absolut nimic clar in legatura cu noutatile iOS 9.2.1 pe care Apple ni le-ar putea oferi.

Acestea fiind spuse, iOS 9.2.1 public beta 2 ar trebui sa fie lansat astazi sau cel tarziu maine seara, insa deocamdata nu exista detalii cu privire la data la care iOS 9.2.1 va fi oferit publicului larg prin intermediul iTunes.

UPDATE: iOS 9.2.1 public beta 2 a fost deasemenea lansat in aceasta seara de catre compania Apple.

iOS 9.2.1 public beta 2