Kangaroo – PC-ul de buzunar ce ruleaza Windows 10

Kangaroo PCKangaroo este unul dintre gadget-urile interesante prezente la CES 2016 si vorbim despre un PC de buzunar care costa numai 99 de dolari sie ste capabil sa va ofere o functionalitate similara cu cea a unei tablete care contine hardware-ul unui ultrabook.

Kangaroo este vizibil in imaginea de mai sus si observati ca este putin mai mare decat o baterie externa si mai mic decat un Apple TV, in interiorul sau ascunzandu-se un procesor Intel Atom, 2 GB RAM si 32 GB spatiu de stocare, suficient pentru a rula Windows 10.

Dimensiunile reduse inseamna si performante limitate, insa Kangaroo este suficient de bun pentru a permite vizualizarea de clipuri video pe un monitor normal, insa nu va asteptati sa puteti juca jocuri sau sa vedeti clipuri video 4K cu ajutorul lui.

Kangaroo vine la pachet si cu o baterie ce este capabila sa il tina in functiune timp de 4 ore, un dock oferit de producatori permitand conectarea la monitoare prin HDMI, dar si la diverse accesorii prin intermediul unor porturi USB, o tableta iPad putand fi deasemenea conectata pentru a afisa Windows 10 pe ecranul sau.

Cu un pret de 99 de dolari, Kangaroo este cel mai portabil PC cu Windows 10 care exista in momentul de fata, el putand fi conectat la orice fel de periferice sau monitoare.