Samsung Galaxy Tab Pro S apare la CES 2016

Samsung Galaxy Tab Pro SSamsung Galaxy Tab Pro S a fost prezentata in cursul noptii trecute de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte organizate la CES 2016 si vorbim despre prima tableta Windows 10 din seria Galaxy lansata de catre coreeni.

Desi seria Galaxy era rezervata in mod normal tabletelor Android, iata ca Samsung Galaxy Tab Pro S ruleaza Windows 10 si in baza clipul video de mai jos o face destul de bine, ea fiind o concurenta directa a iPad Pro, in principal din cauza dimensiunilor mari pe care le are.

Samsung Galaxy Tab Pro S este mai usoara si mai subtire decat Microsoft Surface Pro 4 deoarece nu are un ventilator pentru racirea componentelor interne, insa vine la pachet inclusiv cu un port USB-C pentru a conecta dispozitivele compatibile.

Samsung Galaxy Tab Pro S are o hisa cu tastatura care permite utilizarea sa intr-un mod mult mai util decat prin simpla folosire a ecranului, atasarea acesteia adaugand putina grosime si greutate pentru tableta, Samsung oferind husa la pachet cu tableta fara vreun cost aditional.

In ceea ce priveste hardware-ul, Samsung Galaxy Tab Pro S are un ecran Super AMOLED de 12 inch cu rezolutie 2160 x 1440 pixeli, un procesor Intel Core M, 4 GB RAM, 120 GB spatiu de stocare, GPS, NFC si o baterie care-i ofera pana la 10.5 ore de autonomie.

Desi Samsung Galaxy Tab Pro S este extrem de interesanta, compania Samsung nu a anuntat deocamdata pretul pentru care va vinde tableta, insa ea va fi disponibila in februarie in versiuni LTE si Wi-Fi Only.