Prima Pagina CES 2016 Samsung Galaxy Tab Pro S apare la CES 2016

Samsung Galaxy Tab Pro S apare la CES 2016

Samsung Galaxy Tab Pro SSamsung Galaxy Tab Pro S a fost prezentata in cursul noptii trecute de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte organizate la CES 2016 si vorbim despre prima tableta Windows 10 din seria Galaxy lansata de catre coreeni.

Desi seria Galaxy era rezervata in mod normal tabletelor Android, iata ca Samsung Galaxy Tab Pro S ruleaza Windows 10 si in baza clipul video de mai jos o face destul de bine, ea fiind o concurenta directa a iPad Pro, in principal din cauza dimensiunilor mari pe care le are.

Samsung Galaxy Tab Pro S este mai usoara si mai subtire decat Microsoft Surface Pro 4 deoarece nu are un ventilator pentru racirea componentelor interne, insa vine la pachet inclusiv cu un port USB-C pentru a conecta dispozitivele compatibile.

Samsung Galaxy Tab Pro S are o hisa cu tastatura care permite utilizarea sa intr-un mod mult mai util decat prin simpla folosire a ecranului, atasarea acesteia adaugand putina grosime si greutate pentru tableta, Samsung oferind husa la pachet cu tableta fara vreun cost aditional.

In ceea ce priveste hardware-ul, Samsung Galaxy Tab Pro S are un ecran Super AMOLED de 12 inch cu rezolutie 2160 x 1440 pixeli, un procesor Intel Core M, 4 GB RAM, 120 GB spatiu de stocare, GPS, NFC si o baterie care-i ofera pana la 10.5 ore de autonomie.

Desi Samsung Galaxy Tab Pro S este extrem de interesanta, compania Samsung nu a anuntat deocamdata pretul pentru care va vinde tableta, insa ea va fi disponibila in februarie in versiuni LTE si Wi-Fi Only.

 • gheorghe

  Cred ca deja nu se mai poate spune ca tabletele cu Win 10 sunt la concurenta cu iPad . Sunt peste iPad(Pro), au system de operare complet , acces cu cursor si fac concurenta hibridelor si ultra book-urilor .

 • Srb Srb

  10h cu win10 e o aberatie…samsung book 9 au baterie de 4-5h

 • gheorghe

  Samsung book 9 utilizeaza procesoare Intel Core I(5,7) , iar tableta asta utilizeaza Intel Core M – diferenta de consum este mare .Display-ul Amoled al tabletei contribuie de asemenea la reducerea consumului .

 • Srb Srb

  deci corect, am zis pe langa amoled mai este win 10 care are autonomie 10-11 h la Surface book . clar asta mai mult de 4-5h nu va avea

 • gheorghe

  Tu le stii pe toate Srb , dar nu prea ai logica si argumente . Ai comparat prima data cu un laptop apoi cu Surface Book – as pune pariu cu tine ca o sa duca mai mult de 5 ore . Nimeni nu face reclama falsa in asemenea hal , pt ca se poate intoarce impotriva lor prin procese oricand .

 • Srb Srb

  surface pro…sau nu stii sa citesti?
  doar samsung mai pune si toata lumea spune ca nu are cum sa duca mai mult de 7 ore in general..iar eu zic 4-5 clar nu 10

 • Srb Srb

  surface book btw este laptop

 • Srb Srb

  5,200 mAh