Linia Samsung Notebook 9 a fost prezentata la CES 2016

Samsung Notebook 9Samsung a prezentat linia de laptop-uri Samsung Notebook 9 la CES 2016 si dupa cum veti vedea din imaginile de mai jos vorbim despre produse care seamana intr-o buna masura cu MacBook-urile lansate de catre compania Apple in 2015.

Laptop-urile din seria Samsung Notebook 9 sunt disponibile in versiuni cu ecrane de 13.3 inch care cantaresc 0.84 KG si versiuni cu ecrane de 15 inch care cantaresc 1.29 KG, deci vorbim despre unitati care sunt aproape la fel de usoare precum o tableta, insa ofera performante superioare.

Desi sunt foarte usoare, laptop-urile din seria Samsung Notebook 9 au o mare problema si ea este autonomia bateriei, utilizarea de zi cu zi fiind posibila intr-un maxim de aproximativ 4 ore conform Windows 10, deci acesta este compromisul pe care Samsung l-a facut pentru design.

Ambele modele de laptop-uri Samsung Notebook 9 functioneaza cu ajutorul unor procesoare Intel Skylake, mai exact un Intel Core i7 cu 8 GB RAM si SSD de 256 GB sunt incluse in versiunea de 15 inch, versiunea de 13 inch avand acelasi hardware, dar 128 GB spatiu de stocare.

Hardware-ul Samsung Notebook 9 este suficient de potent pentru a sustine rezolutia 1080p a celor doua ecrane, deci nu ar trebui sa aveti probleme indiferent de task-ul pe care il faceti, in asta vine cu un compromis pentru autonomia bateriei produsului.

Numai modelul cu ecran de 15 inch al Samsung Notebook 9 are un port USB-C, ambele laptop-uri pot fi deschise la un unghi de 180 de grade si desi pachetul suna interesant, deocamdata Samsung nu a finalizat setul de specificatii si nici nu are un pret sau data de lansare pentru ele.