Prima Pagina Microsoft Microsoft sisteaza suportul pentru Internet Explorer

Microsoft sisteaza suportul pentru Internet Explorer

Internet ExplorerMicrosoft a anuntat de ceva vreme ca incepand cu data de 12 ianuarie nu va mai oferi suport pentru Internet Explorer, celebrul sau browser oferit impreuna cu sistemul de operare Windows pentru PC-urile din intreaga lume.

Internet Explorer 8, 9 si 10 vor ramane fara suport din partea Microsoft incepand cu data de 12 ianuarie, atunci urmand a fi lansat un patch final pentru ele, acesta recomandandu-le utilizatorilor sa faca upgrade la o versiune mai noua a browserului.

Dupa sistarea suportului pentru Internet Explorer, browserul nu va mai avea parte de actualizari pentru rezolvarea problemelor de securitate sau a celor de functionare, deci toti cei care vor folosi cele trei versiuni mentionate anterior vor ramane vulnerabili in fata hackerilor.

Internet Explorer 11 sau Microsoft Edge sunt alternativele pe care utilizatorii le au la dispozitie, ultimul dintre ele fiind integrat in Windows 10, deci daca aveti aveasta versiune a sistemului de operare nu va trebui sa va mai bateti capul cu altceva.

Beginning January 12, 2016, only the most current version of Internet Explorer available for a supported operating system will receive technical supports and security updates. Internet Explorer 11 is the last version of Internet Explorer, and will continue to receive security updates, compatibility fixes, and technical support on Windows 7, Windows 8.1, and Windows 10.

 • gheorghe

  Amandoua sunt integrate in Windows 10 , si Edge si Internet Explorer 11, chiar daca nu se vede .

 • dreamcs

  Prea putini folosesc ie .

 • gheorghe

  Da , vreo 45% din utilizatorii de computere – sunt foarte putini

 • Viorel Predatorul

  Il utilizeaza inca multa lume, insa nu exclusiv, ceea ce inseamna ca Internet Explorer este un browser secundar, sau tertiar.
  In general, IE este utilizat de catre clientii corporate, insa acolo, migrarea catre alt browser se face oarecum rapid.
  Nu stiu daca sunt studii care sa arate cati utilizatori casnici utilizeaza IE, si care este riscul potential la care se expun.