Steelseries Rival 700 – mouse modular cu ecran LCD

Steelseries Rival 700Steelseries Rival 700 este un mouse modular cu ecran LCD prezentat la CES 2016 zilele acestea si vorbim despre un produs extrem de interesant care este dedicat in totalitate gamerilor care folosesc PC-uri.

Incepem cu ecranul LCD al Steelseries Rival 700, acesta fiind montat in partea laterala a mouse-ului, pe el fiind afisate informatii din jocurile pe care le jucati, dar si diversele setari pe care le puteti alege pentru mouse-ul vostru in momentul utilizarii sale.

Steelseries Rival 700 are integrat si un motor vibrator, astfel ca in jocuri veti simti prin vibratii diversele momente de actiune prin care treceti, asa ca nicio impuscatura sau lovitura nu va fi trecuta cu vederea multumita force feedback-ului oferit de mouse.

Pentru ca vorbim despre un produs modular, Steelseries Rival 700 are o varietate de cabluri, senzori cu infrarosu si alte componente care pot fi inlocuite de catre utilizatori in functie de nevoi, cei de la Steelseries facand un produs care poate fi personalizat pentru orice tip de joc.

Steelseries Rival 700 va fi lansat in vara acestui an, insa deocamdata nu se stie la ce pret urmeaza el sa fie disponibil.

1 COMENTARIU