Assassin’s Creed ia o pauza in anul 2016

 Exista zvonuri care dau de inteles ca Assassin’s Creed va lua o pauza in anul 2016, desi de la Assassin’s Creed II (2009) si pana acum Ubisoft ne-a obisnuit cu lansarile an de an.

Motivul pentru care anul acesta fanii jocului nu vor avea parte de actiunea Assassin`s Creed ar fi feedback-ul nu tocmai bun primit pentru Assassin`s Creed: Unity. Prin urmare, publisher-ul francez ar vrea sa acorde mai multa atentie si timp de dezvoltare echipei producatoare pentru a se asigura ca urmatorul Assassin`s Creed nu va avea parte de aceleasi feedback-uri dezamagitoare.

Deasemenea, se zvoneste ca se urmareste o evolutie majora in ceea ce priveste mecanica de joc din urmatorul titlu de serie: Empire. Actiunea urmand sa se petreaca in Egiptul antic, iar zvonurile vorbesc si de o marire a perspectivelor jocului. Se va beneficia de un mediu de joc mai extins si de elemente RPG mai accentuate. Daca seria Empire va satisface asteptarile Ubisoft, compania ar putea sa realizeze o trilogie cu acelasi erou principal in locatiile Roma antica si Grecia Antica.

Intr-un final, nu va panicati, daca intradevar seria principala ia o pauza anul acesta, aceasta va aparea cu siguranta in 2017. Pana atunci veti avea parte de mini seria Assassin’s Creed: Chronicles ce va fi lansata curand, Assassin’s Creed Chronicles: India – 12 ianuarie 2016, Assassin’s Creed Chronicles: Russia – 9 februarie 2016 ( format digital, pentru PlayStation 4, Xbox One si PC). Deasemenea, toata colectia Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack (incluzand si China) va aparea incepand cu 9 februarie 2016 in format digital si retail pentru PlayStation 4, Xbox One si PC, iar pe 5 aprilie 2016 pentru PlayStation Vita.