Cel mai folosit gadget in anul 2015

 Nu cred ca va trebuie ghicitori sau indicii pentru a va da seama care a fost cel mai folosit gadget in anul 2015.

Incontestabil, drona a castigat teren in 2015 si multe din stirile de TV sau postarile de pe Facebook au fost insotite si de imagini filmate cu ajutorul unei drone.

Dronele, din pacate, nu “servesc” doar la a face filmari de sus inedite si fotografii aparte la diferite evenimente sau concerte. Acestea poarta si incarcaturi mortale, fiind folosite chiar si in lupta impotriva organizatiei teroriste Stat Islamic, care se duce mai ales din aer.  Avioanele Rusiei si ale Coalitiei lanseaza atacuri bazate pe multe date preluate de dronele care survoleaza,filmeaza si inregistreaza detalii importante de pe campul de lupta. Unele drone pot zbura si cu peste 400 de km/ora si sunt echipate cu rachete, pentru a putea ataca tinte terestre.

Deasemenea, dronele sunt folosite si in scop de urmarire si protejare. Presedintele Barack Obama isi urmareste si protejeaza astfel fetele, cu ajutorul dronelor.

Ca sa o dam si intr-o nota vesela, exista si un proprietar de oi care foloseste o drona pentru a-si mana turmele de oi.

De altfel, s-au surprins si ipostaze inedite si amuzante, cum ar fi un berbec, spionat in salbaticie de un astfel de obiect zburator, i-a venit de hac acestuia.