Topul celor mai bune aparate foto compacte aparute pe piata in 2015

La sfarsitul anului trecut s-a facut un top al celor mai bune aparate de foto aparute pe piata in 2015.

Cap de lista in topul celor mai bune aparate de fotografiate compacte pare a fi Sony Cybershot RX-100 generatia a 4-a.

In general, aparatele de fotografiat compacte din gama RX-100 sunt foarte populare, si asta (si) datorita raspandirii vlog-urilor. Cei care le folosesc in acest scop declara ca inregistrarea audio direct din camera, dar si fexibilitatea lor, le duc cu multe peste alte aparate profesionale de filmat, de aceea au devenit candidatele perfecte pentru cei care s-au dorit “vedete” pe Youtube.  Senzorul de imagine este foarte mare pentru dimensiunea camerei avand o diagonala de 1 inch. Aparatul inregistreze clipuri video 4K, are viewfinder de tip pop-up si poate filma slow motion la 960 de fps intr-o rezolutie HD. Obiectivul camerei Zeiss este deasemenea foarte laudat datorita luminozitatii precum si a focalei flexibile de 24 pana la 70 de mm.

Aparatul nu este tocmai ieftin, avand un pret de peste 5000 RON, insa daca doriti ceva mai ieftin va puteti orienta spre aparatul foto Panasonic DMC LX100 care are un pret de aproape 3000 de RON si are inclusa functia de filmare 4K cu o stabilizare de imagine buna si un sistem autofocus precis si rapid.

Un alt aparat compact laudat ar fi Canon Powershot G7X care are pretul de peste 2500 de RON si se distinge prin inregistrarea audio foarte buna, meniul prietenos si extrem de simplu.

Daca sunteti fani Nikon, in top regasim modelul Coolpix S9700 care costa in jur de 1500 RON, avand deasemenea performante foarte bune atat pentru functia video cat si pentru cea video, pentru jumatate din pretul celorlalte aparate compacte.

1 COMENTARIU