Romanii, smarthone-ul si cat de des il verifica zilnic

 Ati stat vreodata sa va ganditi la cat de des va verificati smartphone-ul pe zi?

Un studiu realizat anul trecut in Romania arata ca 41% din romani isi verifica smartphone-ul de peste 200 de ori pe zi. Studiu s-a facut in urma chestionarii unor persoane cu varste cuprinse intre 25 și 35 de ani, si pe langa rata de verificare a smartphone-ului s-a aflat si faptul ca o treime din chestionati isi verifica telefonul mobil imediat ce se trezesc dimineata.

66% din chesti chestionati spun natural ca, din momentul in care se trezesc si pana se uita la smartphone, trec mai putin de 30 de minute, iar pentru 52% verificarea smarthone-ului se face intre 11 si 50 de ori, in fiecare zi!

Dupa cum spuneam, cei care isi verifica telefonul mobil cel mai des dealungul zilei, adica de peste 200 de ori, sunt persoanele cu varste cuprinse intre 25-35 de ani (41%). Urmatorul segment fiind cel cuprins intre 45-55 de ani (26%).

Deasemenea, s-a constatat ca segmentul de varte cuprinse intre 35-45 de ani sunt cei mai mari si importanti consumatori de continut video, urmati de segmentul de 25-35 ani.Cum probabil va asteptati, generatia mai tanara, a celor de 18-25 ani consuma mai mult continut video decat cea a celor de peste 55 de ani, care, chiar si declara ca nu consuma niciun fel de continut video.

Voi cat de des va verificati smartphone-ul zilnic?