Cea mai subtire camera foto din lume

Cea mai subtire camera din lume a fost produsa in Japonia, are o grosime de doar 6mm si o greutate de numai 43 de grame, ea fiind capabila sa inregistreze clipuri video si poze pentru utilizatori. Calitatea nu este cea mai grozava, insa chiar si asa, foarte multi japonezi s-au dovedit a fi interesati sa cumpere produsul dupa lansarea oficiala.

camera 6mmCea mai subtire camera din lume are doar 6mm, insa este capabila sa inregistreze clipuri video si poze exact precum orice alta camera disponibila pe glob, iar in imaginea alaturata puteti vedea dispozitivul.

Vorbim desigur despre o carcasa in care au fost incluse o serie de componente ce in mod normal ar fi disponibile doar pentru smartphone-uri sau tablete, camera permitand inregistrarea de poze la rezolutia de 1280 x 1024 pixeli, clipurile video putand fi inregistrate la rezolutia de 720 x 480 pixeli cu 30 de FPS.

Dupa cum va puteti da seama, vorbim despre o camera de proasta calitate care a fost gandita pentru a fi implementata in telefoane mobile vechi sau foarte ieftine, insa cu ajutorul sau va puteti pacali prietenii care ar putea rade de voi cand le-ati spune ca ea poate face poze zi clipuri video.

Camera are inclusiv un LED incorporat care ne spune cand comutam intre modulele de inregistrare de poze si clipuri video, creatorii sai implementand inclusiv un slot microSD si un port USB, astfel ca puteti transfera pozele foarte rapid in calculatoare dupa inregistrare.

Pentru o camera care are o grosime de doar 6mm si o greutate de doar 43 de grame, vorbim despre un produs foarte versatil, el fiind creat unde altundeva decat in Japonia,a colo foarte multa lume fiind foarte interesata de el dupa aparitia pe piata.

Cea mai subtire camera foto din lume