Facebook Messenger pentru Mac este in dezvoltare

Facebook Messenger pentru Mac apare astazi intr-o prima poza multumita unui angajat care a permis fotografierea aplicatiei interne pe care compania Facebook o testeaza in momentul de fata. Facebook a lansat acum cativa ani o aplicatie pentru Windows pe care a retras-o la scurt timp, promitand oferirea unei aplicatii pentru Mac, lucru care in final nu s-a mai intamplat.

Facebook Messenger MacFacebook Messenger pentru Mac este in proces de dezvoltare in cadrul companiei Facebook, iar asta am aflat multumita unui angajat al carui ecran a fost fotografiat in timp ce folosea o aplicatie nelansata ce permite utilizarea platformei.

In imaginea alaturata puteti vedea cum arata aplicatia Facebook Messenger pentru Mac pe care unii angajati ai companiei Facebook o folosesc in momentul de fata, ea avand o interfata similara cu cea pe care aplicatia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri o ofera acum.

In partea inferioara a ecranului aplicatia Facebook Messenger pentru Mac are cateva tab-uri care ofera acces la meniurile de conversatii recente, la conversatiile de grup, la lista de prieteni care folosesc serviciul si la meniul de setari pentru configurararea aplicatiei.

Facebook a anuntat acum cativa ani ca dezvolta o versiune a Facebook Messenger pentru Mac, insa pana acum nu a lansat pentru utilizatori vreo aplicatie dedicata sistemului de operare, asa ca aparitia acestei poze probabil va bucura destul de multa lume.

Desi stim ca Facebook Messenger pentru Mac exista, din pacate nu stim cand sau daca Facebook va decide sa lanseze aceasta aplicatie pentru publicul larg, compania americana avand obiceiul de a dezvolta aplicatii care in final nu mai ajung la utilizatori.

3 COMENTARII