Jupiter IO 3 – primul smartphone pe care il poti fuma

Primul smartphone cu tigara electronica inclusa urmeaza sa fie lansat la pretul de 300 de dolari, el purtand numele Jupiter IO 3, insa oare este util ? Cu ajutorul lui puteti scapa de caratul tigarii electronice cu voi oriunde va plimbati, insa a fuma smartphone-ul pe strada probabil nu este cel mai cool lucru pe care il puteti face.

Jupiter IO 3 smartphone fumatJupiter IO 3 este primul smartphone din lume care are o tigara electronica inclusa, sau mai bine spus mecanismul care sta la baza unui asemenea dispozitiv, iar oricine poate fuma direct din terminalul mobil pe care il foloseste zilnic.

In clipul video de mai jos puteti vedea Jupiter IO 3 si modul in care functioneaza el, creatorii dispozitivului reusind sa combine componentele unui smartphone cu cele ale unei tigari electronice intr-o carcasa cu un design destul de placut, totul functionand fara cusur.

Jupiter IO 3 costa doar 300 de dolari, insa ruleaza Android 4.4 si ofera numai 16 ore de autonomie desi are 2 baterii incluse, una dintre ele oferind energie pentru smartphone si una pentru tigara electronica, insa energia este combinata pentru terminal cand nu folositi tigara.

Dupa cum puteti vedea si din imagini, trebuie sa detasati un capac al smartphone-ului si sa introduceti un recipient cu lichid in el, plus un accesoriu pentru a putea fuma, producatorii terminalului sustinand ca un utilizator poate trage de aproximativ 800 de ori dintr-un recipient de lichid, adica echivalentul a aproximativ 4 pachete de tigari.

Un recipient cu lichid pentru smartphone costa 15 dolari, deci echivalentul a aproximativ cat 4 pachete de tigari, asa ca nu faceti vreo economie fata de fumatul normal, dar macar scapati de a purta cu voi o bricheta si pachetul de tigari care ocupa ceva spatiu prin buzunar.

Smartphone-ul are o aplicatie speciala care va spune cat lichid mai aveti in recipient si cata baterie mai are tigara electronica, deci vorbim despre un pachet complet pentru Jupiter IO 3, iar daca el va avea vanzari bune, alte versiuni vor fi create.

Ce parere aveti despre Jupiter IO 3 ?