Cum instalezi Android pe PC cu Remix OS

Cum instalezi Android pe calculator ? Pana recent era foarte greu sa instalezi sistemul de operare Google pe un calculator Intel sau AMD, insa un nou sistem de operare simplifica foarte mult procedura. Remix OS este numele sau, el poate fi instalat pe un stick USB si permite bootarea Android pe un PC, indiferent cat de vechi este hardware-ul sau.

Remix OS Android pe PCDaca ai fost vreodata sa instalezi Android pe un PC, ei bine un sistem de operare numit Remix OS intentioneaza sa iti ofere posibilitatea de a face acest lucru pe orice calculator detii in momentul de fata.

Remix OS este este un sistem de operare special care poate fi rulat de pe un stick USB, el oferindu-i oricui posibilitatea de a folosi o versiune speciala a Android Lollipop care a fost gandita pentru a functiona pe calculatoare cu procesoare Intel sau AMD.

Remix OS urmeaza sa fie lansat pe 12 ianuarie pentru cei interesati, iar atunci va trebui doar sa descarcati pachetul de instalare si sa faceti instalarea pe un stick USB care are minim 8 GB spatiu de stocare, dezvoltatorii sistemului de operare recomandand utilizarea USB 3.0.

Desi veti fi limitati din multe puncte de vedere din cauza spatiului redus, veti avea totusi acces la peste 1 milion de aplicatii Android direct de pe calculatorul vostru si veti putea testa sistemul de operare al celor de la Google chiar daca nu detineti un smartphone special gandit sa-l ruleze.

Built on the Android-x86 project, Remix OS for PC unlocks our next phase of development for Remix OS and introduces a whole new range of versatility to how and where you can Remix. By revitalizing your seasoned hardware with Remix OS for PC, breathe new life into it with over 1.6 million Android apps.

Remix OS va fi lansat in luna februarie pe acest website.