Xiaomi Redmi 3 – smartphone-ul de 100 de dolari

Xiaomi Redmi 3 este un smartphone de 107 dolari ce urmeaza sa fie lansat de catre Xiaomi, el avand specificatii impresionante pentru pretul pe care il cere compania din China, majoritatea terminalelor cu hardware similar costand de pana la 4 ori mai mult.

Xiaomi Redmi 3Xiaomi Redmi 3 este cel mai recent smartphone Android lansat de catre compania Xiaomi pentru utilizatori, el fiind comercializat in China la pretul de doar 107 dolari desi ofera o serie de specificatii gasite in multe smartphone-uri de 5 ori mai scumpe.

Xiaomi Redmi 3 are un procesor octa-core Snapdragon 616 cu 4 procesoare tactate la 1.5 GHz si 4 tactate la 1.2 GHz, 2 GB RAM, un ecran de 5 inch cu rezolutie 1280 x 720 pixeli, 16 GB spatiu de stocare, baterie de 4100 mAh, camera principala de 13 megapixeli si camera frontala de 5 megapixeli.

Mai mult decat atat, Xiaomi Redmi 3 are o carcasa metalica si este dual-SIM, iar la un pret de numai 107 dolari vorbim despre specificatii impresionante pe care cei de la Xiaomi reusesc sa le ofere pentru un smartphone care in mod normal ar fi costat minim 400 de dolari.

Practic, Xiaomi Redmi 3 este un smartphone care are performante mai bune decat iPhone 4S sau chiar iPhone 5, are un ecran mai mare, dar un design mai prost, insa chiar si asa, este de pana la 4 ori mai ieftin decat oricare dintre cele doua dispozitive vandute la pret standard, sau chiar la mana a doua.

Xiaomi Redmi 3 1

Xiaomi este una dintre companiile din China care a avut parte de cresteri surprinzatoare ale vanzarilor de smartphone-uri, afectand vanzarile Apple si Samsung, iar cu smartphone-uri de acest gen e normal sa atraga interesul unui numar foarte mare de oameni.

20 COMENTARII

  1. Salut,Zaone! Stiu ca intrebarea mea nu are nici o legatura cu articolul… dar am o rugaminte la tine si anume ca daca ma poti ajuta cu rezulvarea unui subpixel blocat pe un iPhone 6s! Ceva o aplicatie sau o metoda de a rezolva aceasta problema exista? Astept raspunsul tau! Multumesc!

  2. Ne este telefonul lui Viorel , este genul de telefon ce trage in jos vanzarile Apple in china .
    Asta bate tot ce are Apple de la iPhone 5s in jos iar Mi 5 ( 350$ ) o sa bata tot ce inseamna Apple de la iPhone 6 in sus .
    Pare a reclama Android , poate Xiaomi dar o sa vezi ce fac chinezii astia cu Android-ul asta .
    Nu am ce discuta prea mult cu tine pentru ca esti setat de Apple pe pilot automat ( doar lozinci Pro Apple ) dar vreau sa-ti atrag atentia ca odata cu lansarea Android 5.0 aproape toate chinezariile de care tu razi au prins viata .
    Am testat un Allview X2 Soul Style , costa in jur de 150€ . Am inteles un lucru srb !! Android 5.0 da viata acestor chinezarii .
    Apple a deschis ochii chinezilor , mare parte a lor au inceput sa faca device-uri de buna calitate iar telefoanele prind viata cu Android 5.0 care fara discutii ruleaza impecabil .
    Am testat si pot sa-ti spun ca sunt impresionat de calitate premium la pret de doi lei .

  3. Hahaha… m-ai bagat la moderare dupa faza cu trollii. Nu-i nici un bai, nu ma supar. Dar daca va deranjez, spuneti-mi. Ca va las in pace… am si alta treaba…

  4. deci recunosti si tu ca apple au deschis ochii. Este normal sa fim creati dupa chipul lui Dumnezeu, si altii dupa aceea doar sa ne perfectioneze.
    La fel si cu 3d touch, este f ok dar mai mult ca sigur pe android o sa fie mult mai complex lasand oamenii sa isi configureze ce sa faca cu acel feature.
    Oricum androidul este deja la o maturitate, eu zic ca microsoft vine din spate rau.

  5. Cu procesorul ala este peste iPhone 5S . Cred ca asta este viitorul . Telefoane sufficient de performante la preturi decente . Apple si Samsung o sa aiba de pierdut masiv – mai mult Apple, care nu are modele mid end la preturi decente .

  6. Srb, daca nu te intereseaza telefonul asta, de ce mai citesti articolul? Daca ai fi fost asa de mare magnat, ai fi dat skip articolului: “Nu este de nasul meu, imi permit doar iPhone, nu chinezarii de 100 euro”. De ce te intereseaza chinezarii ieftine?? :)))

    Sincer, asta este viitorul: produse ieftine, care penetreaza piata cat mai bine. Este ca nisipul fin care trece printre stanci: cu cat este mai fin, cu atat umple mai bine golurile ramase.

    Tu nu o sa intelegi niciodata conceptele astea, pentru ca se studiaza in ani de zile in facultate, si in experienta practica pe care o capeti atunci cand ai expunere in mediul profesional. Cand spun “mediul profesional”, nu ma refer la cabina excavatorului :)))

    Nu vad de ce nu ar avea success un produs ieftin, cu design frumos, care are calitatile unui produs scump. Ar fi disponibil si accesibil unei mase enorme de oameni. Nu toti sunt “bogati” ca tine, Srb. Unii sunt de conditie medie in tarile vestice, si chiar si asa se uita la pretul unui produs atunci cand il cumpara.

  7. tu compari nisipul fin, adica natura, adica ceea ce a creat Dumnezeu, cu ceea ce creeaza omul, care prin definitie este cea mai mare greseala facuta de EL ?!
    Eu citesc toate articolele, si comentez ca imi place. Imi place sa populez fiecare articol sa dau viata, din nimic, articolelor. Eu dau viata !

  8. Problema acestor producatori e ca vand la preturi de productie, cu profit aproape zero.
    Alaturi de lipsa garantiei sau calitatea indoielnica a materialelor folosite, marja inexistenta de profit e cauza acestor preturi mici.

  9. a da, doamne ai dreptate, si eu prost..Eu am creat totul ! Dar nu vroiam sa par atat de important, sunt mai modest eu de felul meu.