Prima Pagina Xiaomi Xiaomi Redmi 3 – smartphone-ul de 100 de dolari

Xiaomi Redmi 3 – smartphone-ul de 100 de dolari

Xiaomi Redmi 3 este un smartphone de 107 dolari ce urmeaza sa fie lansat de catre Xiaomi, el avand specificatii impresionante pentru pretul pe care il cere compania din China, majoritatea terminalelor cu hardware similar costand de pana la 4 ori mai mult.

26

Xiaomi Redmi 3 este cel mai recent smartphone Android lansat de catre compania Xiaomi pentru utilizatori, el fiind comercializat in China la pretul de doar 107 dolari desi ofera o serie de specificatii gasite in multe smartphone-uri de 5 ori mai scumpe.

Xiaomi Redmi 3 are un procesor octa-core Snapdragon 616 cu 4 procesoare tactate la 1.5 GHz si 4 tactate la 1.2 GHz, 2 GB RAM, un ecran de 5 inch cu rezolutie 1280 x 720 pixeli, 16 GB spatiu de stocare, baterie de 4100 mAh, camera principala de 13 megapixeli si camera frontala de 5 megapixeli.

Mai mult decat atat, Xiaomi Redmi 3 are o carcasa metalica si este dual-SIM, iar la un pret de numai 107 dolari vorbim despre specificatii impresionante pe care cei de la Xiaomi reusesc sa le ofere pentru un smartphone care in mod normal ar fi costat minim 400 de dolari.

Practic, Xiaomi Redmi 3 este un smartphone care are performante mai bune decat iPhone 4S sau chiar iPhone 5, are un ecran mai mare, dar un design mai prost, insa chiar si asa, este de pana la 4 ori mai ieftin decat oricare dintre cele doua dispozitive vandute la pret standard, sau chiar la mana a doua.

Xiaomi este una dintre companiile din China care a avut parte de cresteri surprinzatoare ale vanzarilor de smartphone-uri, afectand vanzarile Apple si Samsung, iar cu smartphone-uri de acest gen e normal sa atraga interesul unui numar foarte mare de oameni.