Apple va mai deschide un Apple Store in Paris

Apple Champs ElyseeApple va mai deschide un Apple Store in Paris, compania americana inchiriind deja cladirea din imaginea alaturata pentru a deschide nu doar un magazin, ci si cateva birouri care vor administra afacerile din zona.

Cei de la Apple au inchiriat aceasta cladire din zona Champs-Élysées pentru viitorul magazin, chiria anuala fiind estimata la suma de 12 milioane de dolari, insa dupa cum stim noi, Apple are un talent in a negocia preturi bune, mai ales ca al sau contract de inchiriere ar fi pentru o perioada de 10 ani.

Desi a inchiriat cladirea acum, Apple Store-ul urmeaza sa fie construit in urmatorii 2 – 3 ani, cei de la Apple angajand deja o firma de constructii pentru a face amenajarea interioara, insa desigur ca va avea nevoie de o serie de permise inainte de a incepe totul.

In momentul de fata compania Apple are deschise nu mai putin de 19 Apple Store-uri in Franta, iar acesta ar fi numarul 20, deschiderea sa venind la 12 ani distanta de primele zvonuri care anuntau ca Apple ar intentiona sa amenajeze un Apple Store pe Champs-Élysées.