iOS 9.3 aduce noi scurtaturi pentru aplicatii

iOS 9.3 scurtaturi 3D TouchCa parte a noutatilor iOS 9.3 beta 1 compania Apple a implementat nu doar functii noi, ci si o serie de scurtaturi noi pentru aplicatiile native disponibile pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, facand practic mai util intregul sistem.

In imaginea alaturata puteti vedea ca aplicatia Settings, Configurari, are incepand cu iOS 9.3 noi scurtaturi pentru accesarea setarilor pentru wallpaper, baterie, Wi-Fi si Bluetooth, pana acum Apple evitand sa ofere vreo scurtatura.

Pentru aplicatia Weather, Vremea, compania Apple a implementat deasemenea scurtaturi 3D Touch care permit accesarea rapida a uneia dintre primele 3 locatii setate de catre noi, o optiune pentru adaugarea uneia noi fiind deasemenea disponibila.

weather scurtaturi

Mergand mai departe, pentru aplicatia App Store au fost adaugate noi scurtaturi care ne permit sa actualizam rapid toate aplicatiile ce au update-uri si sa accesam lista de aplicatii cumparate.

scurtaturi 3D Touch App Store

Separat de acestea compania Apple nu a mai implementat alte scurtaturi deocamdata, insa probabil pe masura ce iOS 9.3 va fi testat in noi build-uri beta, exista sansa sa vedem noi optiuni disponibile pentru noi.