iOS 9.3 beta 1 – primele impresii

iOS 9.3 beta 1 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, insa doar dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS au ocazia de a instala aceasta versiune a sistemului de operare.

Am instalat iOS 9.3 beta 1 de aseara si pana acum am testat ceea ce ofera nou compania Apple pentru noi, iar aceasta actualizare pare a fi una dintre cele mai importante actualizari intermediare pregatite de catre cei din Cupertino pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Din punct de vedere al performantelor nu veti simti vreo diferenta intre iOS 9.3 beta 1 si iOS 9.2 daca aveti un terminal mai nou de iPhone 4S si asta deoarece numai in cazul acelui dispozitiv vechi exista diferente sesizabile in ceea ce priveste rapiditatea cu care sunt indeplinite task-urile.

Avand in vedere ca vorbim despre iOS 9.3 beta 1 si nu despre vreo versiune mai mare, e normal sa nu avem diferente mari in performante fata de iOS 9.2, lucrurile putandu-se schimba serios pana in momentul in care iOS 9.3 va fi lansat oficial pentru toata lumea, adica prin primavara.

In ceea ce priveste autonomia bateriei nu va pot spune prea multe, iOS 9.3 beta 1 parand sa ofere o durata de functionare cel putin la fel de buna precum cea a iOS 9.2, asa ca teoretic nu ar trebui sa aveti parte de mai putin timp in care sa va folositi terminalele in viata de zi cu zi.

Deocamdata nu am descoperit probleme in utilizarea iOS 9.3 beta 1, totul parand sa mearga la fel de bine precum in iOS 9.2, insa nimic nu este perfect, asa ca exista sansa ca in zilele urmatoare sa descopar eventuale buguri si voi reveni cu detalii despre ele.

iOS 9.3 beta 1 este o versiune beta stabila care functioneaza bine, cel putin in ceea ce am testat eu pana acum, asa ca daca versiunea public beta va fi lansata astazi, o puteti incerca impreuna cu functiile noi.