Apple dezvolta noi difuzoare pentru iPhone

iPhone 7 petitieStiti cu totii ca iPhone 7 vine fara jack audio si stiti cu totii cat de mare este scandalul care mocneste in jurul acestei lansari, foarte multa lume fiind suparata pe compania Apple din cauza acestei schimbari importante.

Eliminarea portului audio din iPhone nu este singura mare schimbare pe care compania Apple o are pregatita pentru terminalele sale iPhone, cei din Cupertino intentionand deasemenea sa imbunatateasca radical difuzorul care este oferit impreuna cu smartphone-urile proprii.

Intr-un brevet de inventie inregistrat astazi pentru compania Apple, inginerii celor din Cupertino descriu o metoda prin care sunetele redate de catre terminalele iPhone ar putea avea o calitate mult mai buna multumita unui nou tip de difuzor creat special pentru ele.

Mai exact, vrea sa creeze un difuzor care nu doar ca ar impinge aer spre exterior, ci s-ar folosi de componentele interne existente in carcasa iPhone pentru a amplifica sunetele redate prin intermediul aplicatiilor, calitatea acestora putand fi deasemenea mai buna.

The invention pertains to a portable electronic device that provides compact configurations for audio elements. The audio elements can be drivers (e.g., speakers) or receivers (e.g., microphones). In one embodiment, an audio element can be mounted on or coupled to an intermediate structure (e.g., a flexible electrical substrate) having an opening therein to allow audio sound to pass there through. In another embodiment, an audio chamber can be formed to assist in directing audio sound between an opening an outer housing and a flexible electronic substrate to which the audio element is mounted or coupled thereto.

Inlocuind camera difuzorului cu o parte din carcasa pentru a reda sunetele, compania Apple ar putea creste volumul acestora si probabil calitatea sunetelor, totul fara a implementa componente care ar putea creste grosimea terminalelor sale iPhone.

Desigur ca deocamdata totul este la stadiul de brevet de inventie si nimeni nu stie cand sau daca aceasta tehnologie ar putea fi oferita de catre compania Apple, asa ca va fi interesant de vazut cum vor evolua terminalele iPhone ale Apple in ceea ce priveste difuzorul.