iOS 9.3 beta 1 a fost lansat!

iOS 9.3 beta 1iOS 9.3 beta 1 a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma, aceasta versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch fiind deocamdata disponibila doar dezvoltatorilor de aplicatii.

Desi a lansat iOS 9.3 beta 1, compania Apple testeaza in momentul de fata si iOS 9.2.1 beta pe care cel mai probabil il va lansa in perioada imediat urmatoare pentru a rezolva diverse probleme de functionare ale iOS 9.2 si a oferi eventuale functii noi utilizatorilor din lumea intreaga.

Nu este neobisnuit ca Apple sa testeze in format beta simultan doua versiuni noi ale iOS inaintea aparitiei lor prin iTunes pentru utilizatori, aceasta situatie intamplandu-se recent doar in ultimii ani deoarece in trecut cei din Cupertino evitau sa intre in asemenea situatii.

Deocamdata iOS 9.3 beta 1 nu este oferit pentru utilizatorii obisnuiti prin intermediul programului public de testare beta, insa probabil in zilele urmatoare el va fi pus la dispozitia celor interesati, asa ca nu veti avea mult de asteptat pana cand el va putea fi instalat in terminalele voastre.

Avand in vedere ca procesul de lansare al iOS 9.3 beta 1 este abia la inceput, vor trece cu siguranta multe saptamani pana cand versiunea va fi lansata, ea putand ajunge la noi prin aprilie sau chiar mai.

UPDATE: Conform companiei Apple acestea sunt principalele schimbari aduse de catre iOS 9.3 beta 1

  1. Optiunea de a face imperecheri pentru mai multe Apple Watch-uri daca watchOS 2.2 este instalat pe ele.
  2. Rezolvarea unei probleme care impiedica redarea audio pe anumite dispozitive conectate.
  3. Rezolvarea unei probleme care impiedica utilizarea busolei in anumite aplicatii si salvarea locatiei pentru poze.
  4. Rezolvarea unei probleme care impiedica resincronizarea cu iTunes daca procesul se intrerupea brusc.
  5. Siri recunoaste limba ebraica.

UPDATE 2: iOS 9.3 aduce o multitudine de functii noi pentru aplicatii.

UPDATE 3: Asa functioneaza sistemul Night Shift.

UPDATE 4: Asa se seteaza parole pentru notite.