iOS 9.3 beta 1 vs iOS 9.2 comparatia performantelor

iOS 9.3 beta 1 vs iOS 9.2 comparatie performanteiOS 9.3 beta 1 a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita de catre cei din Cupertino inainte ca iOS 9.2.1 sa fie lansat public desi este in continuare testat in versiune beta.

Pentru ca iOS 9.3 beta 1 este disponibil acum pentru dezvoltatori si in curand va fi oferit inclusiv prin sistemul de testare beta a iOS, mai jos aveti patru clipuri video care compara performantele sale cu cele ale iOS 9.2 pe iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S si iPhone 6.

In cazul iPhone 4S performantele iOS 9.3 beta 1 sunt mai proaste decat cele ale iOS 9.2 si asta in conditiile in care iOS 9.2.1 face iPhone 4S mai rapid, insa iOS 9.3 este deocamdata testat in versiune beta, asa ca lucrurile se pot schimba serios pana in momentul lansarii versiunii finale.

In cazul celorlalte terminale mai noi, diferenta in performante intre iOS 9.3 beta 1 si iOS 9.2 este inexistenta in cea mai mare parte, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca veti avea parte de o experienta de utilizare mai proasta dupa instalarea versiunii beta.