Specificatiile tehnice Samsung Galaxy S7 confirmate de un benchmark

Specificatiile tehnice ale Samsung Galaxy S7 prezentate in atat de multe zvonuri in ultimele saptamani au fost confirmate astazi de catre un test de performanta realizat in China de catre o persoana care testeaza unul dintre viitoarele terminale ale coreenilor.

Specificatiile tehnice Samsung Galaxy S7Specificatiile tehnice ale Samsung Galaxy S7 au fost confirmate de un benchmark aparut in cursul acestui weekend, el comparand performantele terminalului cu cele ale altor smartphone-uri Android existente pe piata, insa oferind si informatii pe care Samsung le va anunta abia in februarie.

Conform acestui benchmark, Samsung Galaxy S7 cu numele de cod SM-G935A a fost testat de catre o persoana care foloseste acum dispozitivul, acest model urmand a fi vandut in SUA, deci o parte dintre specificatiile tehnice ar putea fi diferite fata de cele pe care le vor avea terminalele din Asia sau Europa.

Specificatiile tehnice ale Samsung Galaxy S7 sunt :

  • chip Qualcomm Snapdragon 820;
  • ecran de 5.1 inch cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli;
  • Android 6.0 Marshmallow;
  • 4 GB RAM;
  • 64 GB spatiu de stocare;
  • camera principala de 12 megapixeli;
  • camera frontala de 5 megapixeli.

Din pacate nu se stie ce baterie va avea Samsung Galaxy S7 sau la ce frecventa vor fi tactate nucleele procesorului, insa o buna parte dintre aceste specificatii au fost prezentate in diverse alte zvonuri aparute pe internet, deci teoretic ele ar trebui sa fie reale.

Aceste specificatii sunt pentru Samsung Galaxy S7, insa Samsung va lansa si un Samsung Galaxy S7 Edge sau Samsung Galaxy S7 Plus, acest terminal urmand a avea un ecran de 5.5 inch, insa restul specificatiilor ar trebui sa fie destul de similare, asa cum s-a intamplat si in trecut.

Conform celor mai recente zvonuri, Samsung Galaxy S7 ar urma sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress ce are loc la Barcelona luna viitoare, insa lansarea oficiala ar urma sa aiba loc undeva in cursul lunii martie, asta daca toate planurile vor fi urmate asa cum au fost prezentate in zvonuri.

La final va las in compania unui concept care ar trebui sa reprezinte destul de bine modul in care va arata Samsung Galaxy S7 cand va fi prezentat.