Elon Musk: Toata lumea stie ca Apple dezvolta o masina electrica

Elon Musk a confirmat ceea ce toata lumea stie de cateva luni, adica faptul ca Apple dezvolta o masina electrica in SUA si ca lansarea sa va avea loc in urmatorii an, ea fiind gandita pentru a concura cu Tesla si alte masini din categorii similare.

Elon MuskElon Musk este CEO-ul companiei Tesla, cel mai popular producator de automobile de pe planeta si singurul dedicat exclusiv producerii de masini electrice care reuseste sa vanda multe modele anual.

Intr-un interviu acordat unei publicatii americane, Elon Musk a afirmat ca toata lumea stie despre faptul ca Apple dezvolta o masina electrica in cadrul unui proiect numit Project Titan, el afirmand ca Apple investeste sume serioase de bani pentru a-l finaliza.

Musk a afirmat ca din moment ce Apple a angajat peste 1000 de ingineri specializati in dezvoltarea de automobile si produse adiacente pentru ele, este clar ca proiectul este extrem de serios si real, dezvoltarea sa fiind foarte greu de ascuns in aceste conditii.

Elon Musk a afirmat in trecut ca se bucura de intrarea Apple pe piata automobilelor electrice si ca acest lucru va genera o crestere a vanzarilor de masini din acest segment, iar in ciuda concurentei Tesla va avea de castigat oameni care doresc masini foarte bune, dar electrice.

It’s pretty hard to hide something if you hire over a thousand engineers to do it. Companies like Apple will probably make a compelling electric car.

Saptamana trecuta compania Apple a inregistrat trei domenii de internet care au legatura cu dezvoltarea de automobile, confirmand indirect faptul ca dezvolta un asemenea produs, astfel ca in momentul de fata doar cei mai mari sceptici ar putea fi convinsi ca masina nu este dezvoltata de Apple.

Pana la aparitia sa pe piata, care ar putea avea loc in 2018 sau 2019, lumea cumpara masini Tesla, co-fondatorul Apple Steve Wozniak fiind cel mai recent client al celor de la Tesla, el parand sa arate interes in sistemul care ii permite masinii sa se conduca singura.