Prima Pagina masina Apple Elon Musk: Toata lumea stie ca Apple dezvolta o masina electrica

Elon Musk: Toata lumea stie ca Apple dezvolta o masina electrica

Elon Musk a confirmat ceea ce toata lumea stie de cateva luni, adica faptul ca Apple dezvolta o masina electrica in SUA si ca lansarea sa va avea loc in urmatorii an, ea fiind gandita pentru a concura cu Tesla si alte masini din categorii similare.

Elon Musk este CEO-ul companiei Tesla, cel mai popular producator de automobile de pe planeta si singurul dedicat exclusiv producerii de masini electrice care reuseste sa vanda multe modele anual.

Intr-un interviu acordat unei publicatii americane, Elon Musk a afirmat ca toata lumea stie despre faptul ca Apple dezvolta o masina electrica in cadrul unui proiect numit Project Titan, el afirmand ca Apple investeste sume serioase de bani pentru a-l finaliza.

Musk a afirmat ca din moment ce Apple a angajat peste 1000 de ingineri specializati in dezvoltarea de automobile si produse adiacente pentru ele, este clar ca proiectul este extrem de serios si real, dezvoltarea sa fiind foarte greu de ascuns in aceste conditii.

Elon Musk a afirmat in trecut ca se bucura de intrarea Apple pe piata automobilelor electrice si ca acest lucru va genera o crestere a vanzarilor de masini din acest segment, iar in ciuda concurentei Tesla va avea de castigat oameni care doresc masini foarte bune, dar electrice.

It’s pretty hard to hide something if you hire over a thousand engineers to do it. Companies like Apple will probably make a compelling electric car.

Saptamana trecuta compania Apple a inregistrat trei domenii de internet care au legatura cu dezvoltarea de automobile, confirmand indirect faptul ca dezvolta un asemenea produs, astfel ca in momentul de fata doar cei mai mari sceptici ar putea fi convinsi ca masina nu este dezvoltata de Apple.

Pana la aparitia sa pe piata, care ar putea avea loc in 2018 sau 2019, lumea cumpara masini Tesla, co-fondatorul Apple Steve Wozniak fiind cel mai recent client al celor de la Tesla, el parand sa arate interes in sistemul care ii permite masinii sa se conduca singura.

 • Srb Srb

  E uite ca nu are dreptate ca Viorel nu stia si el sustinea ca apple nu are cum sa dezvolte o masina ca este cu totul alta mancare de peste

 • V.P

  Cu 1000 de ingineri e putin probabil sa dai gres .

 • terrymada

  Se bucura dar in realitate e cam ofticat Elon… Ar fi culmea sa il credem ca abia asteapta o concurenta pt Tesla..

 • Viorel Predatorul

  Esti amabil sa imi arati comentariul in care eu am scris ceea ce tu prin minciuna sustii? Eu sunt primul care spune ca Apple are resurse ca nicio alta companie sa dezvolte orice permite tehnologia, iar daca nu, Apple are resurse sa inventeze tehnologii noi. Apple are resurse sa dezvolte un Apple Car, insa nu vezi ca se zgarcesc si cer altui producator sa ii faca structura, caroseria, etc. Totul cat mai ieftin de produs, insa cu cel mai mare pret de vanzare.

  Ai facut o obsesie pentru mine. La mult articole esti primul care comenteaza cu Viorel in gura. Sincer, chiar asa puternice sunt fanteziile pe care la ai cu mine? :))

 • Srb Srb

  iti dai seama ca nu o sa iti caut tie iar discutia cu mine…daca negi ok ai dreptul

 • Viorel Predatorul

  E clar ca fara nicio dovada, nu ai de ce sa arunci cuvinte in mine. Nu trebuie sa cauti, daca ti se pare un efort prea mare, insa nici nu este corect sa ma acuzi de lucruri, fara nicio dovada.
  Mersi!

 • Srb Srb

  inca o data iti spun, tu negi, este dreptul tau, pana la urma suntem pe forum. sunt si martori pana la urma

 • Srb Srb

  am foarte multe fantezii cu tine si mi le permit. poate nu reunosti pe forum ca ne-am intalnit weekendul trecut si am dat-o maxim a la Winnie the Poooh