Prima Pagina jailbreak iOS 9.3 beta 1 jailbreak a fost facut (Video)

iOS 9.3 beta 1 jailbreak a fost facut (Video)

iOS 9.3 beta 1 jailbreak a fost facut si demonstrat de catre un hacker care totusi nu are intentia de a publica vreodata solutia sa pentru ca Apple ar putea inchide rapid exploit-ul sau exploit-urile care i-au permis sa exploateze atat de repede aceasta versiune a sistemului de operare.

iOS 9.3 beta 1 jailbreak a fost facut de catre un hacker italian, in clipul video de mai jos fiind prezentata dovada faptului ca el a reusit deja sa exploateze cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri.

Omul care a facut acest jailbreak este acelasi care a demonstrat si un iOS 9.2.1 jailbreak pentru lumea intreaga si desigur ca nu va lansa public un software care sa faciliteze exploatarea celor doua versiuni ale sistemului de operare iOS 9.

Avand in vedere ca iOS 9.3 este testat in versiune beta in momentul de fata si ca el aduce foarte multe noutati, va trece mult timp pana cand el va fi lansat, deci nu va faceti sperante ca o solutie de jailbreak va fi disponibila public foarte curand pentru noi.

Daca o solutie de jailbreak va fi lansata, ea va ajunge pentru iOS 9.2 sau poate ca hackerii o vor tine pentru iOS 9.3, insa in acest ritm nu vom mai avea solutii de jailbreak vreodata deoarece Apple actualizeaza constant sistemul sau de operare, tocmai pentru a inhiba dezvoltarea de solutii de jailbreak.

 • alexandru20

  Deci 3 solutii de jailbreak pe 9.2 , 9.2.1 si 9.3 si totusi NOI NU VEDEM NICIUNA!! Dc naiba le mai dezvolta? Faptul ca vad articole cu jailbreak si totusi nu avem ,ma face mai nervos!!

 • Octandrew

  Sa ne asteptam direct la un jailbreak pentru 9.3?

 • Ionel Aviatorul

  Ati innebunit in Jailbreak…

 • mmoro

  Așteptam pentru iOS 10.0

 • Dabija

  In ritmul asta …. Trecem multi pe samsung… Am favut greseala sa-mi iau 6s aveam 6 cu jailbreak… Acum iar ma uit pe pereti 🙁

 • ciuciu

  Daca iti doresti jailbreak, nu mai face ca smecheru’ update..

 • Neo

  Si cand apare ios 9.3 se va tine exploitul pt ios 9.4 si tot asa

 • iSteve

  Dar dacă iti faci jalibreak , nu îți dispare garantia

 • Octandrew

  Daca esti putin inteligent si ti-l scoti inainte sa te duci cu el la garantie, nu iti dispare nimic. 🙂