iOS 9.3 afiseaza traficul de date facut de Wi-Fi Assist

wi-fi assist contor internetPentru Asistenta Wi-Fi in iOS 9.3 compania Apple a implementat o schimbare extrem de utila care are rolul de a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a vedea cam cat trafic de internet face noul sistem al iOS 9.

In imaginea alaturata puteti vedea ca in meniul Wi-Fi Assist, Asistenta Wi-Fi, din iOS 9.3 beta 1 exista mentiunea privind traficul de date generat de catre aceasta functie pentru utilizatori, ei putand sti la ce cost suplimentar sa se astepte in baza folosirii sale.

Functia Wi-Fi Assist, Asistenta Wi-Fi, este localizata in in partea de jos a meniului Configurari > Conexiune Celulara, Settings > Cellular Data, iar acolo veti vedea incepand cu iOS 9.3 numarul de MB facuti prin reteaua de telefonie mobila dupa activarea acestui sistem.

Pentru cei dintre voi care nu stiu, functia Wi-Fi Assist, Asistenta Wi-Fi, a fost implementata de catre compania Apple incepand cu iOS 9, ea dezactivand o conexiune Wi-Fi slaba in favoarea unei conexiuni celulare pentru a oferi o buna experienta de navigare pe internet.

Apple a fost actionata de 2 ori in judecata din cauza functiei Wi-Fi Assist si probabil utilizatorii nu se vor opri aici, problema fiind ca Apple refuza cu desavarsire sa ofere sistemul dezactivat la instalarea iOS, contorul de date fiind egal cu zero pentru rezolvarea problemei.