Skype va face apeluri video in grup pe iPhone, Android si Windows 10 Mobile

Skype nu mergeSkype a anuntat in cursul serii trecute ca le ofera posesorilor de iPhone, iPad si iPod Touch-uri posibilitatea de a face apeluri video in grup fara vreun cost perceput, aceasta functie existand de ani de zile pentru desktop-uri.

Functia de apeluri video in grup va fi oferita in viitorul apropiat nu doar pentru iPhone si iPad, ci si pentru Android sau Windows 10 Mobile, astfel ca majoritatea terminalelor mobile capabile sa ruleze serviciile Skype vor beneficia de aceasta noua functionalitate.

Skype nu a activat functionalitatea chiar de astazi, ci anunta ca ea va fi disponibila in urmatoarele saptamani pentru toti utilizatorii, insa cei interesati se pot inregistra intr-un website special pentru a primi acces prioritar la serviciu.

Nu se stie daca va fi necesara si actualizarea aplicatiilor pe care cei de la Skype le au in App Store pentru iDevice-uri, insa exista sansa ca fara un update ele sa nu ofere functionalitatea de care utilizatorii au nevoie pentru a face apeluri video in grup.

Yes, it really has been a decade since Skype changed the way people connect with their loved ones. 6 years ago, we innovated again with one-to-one video calling on mobile phones. Today, we are excited to announce the next evolution – group video calling on Android, iPhone, iPad and Windows 10 Mobile.