Cum iti poate arde pielea o carcasa pentru iPhone

arsura carcasa iPhoneCeea ce vedeti in imaginea alaturata este rezultatul unei carcase pentru iPhone care a fost tinuta langa piele in timpul somnului si din pacate a generat o arsura destul de urata pe piciorul unei fetite de 9 ani din Marea Britanie.

Acesteia i-a fost cumparata o carcasa transparenta acoperita partial cu sclipici, in interior aflandu-se diverse substante chimice, ea adormind cu terminalul foarte aprope de picior, incalzirea excesiva a carcasei si craparea eliberand substantele din interior care au generat arsura respectiva.

Carcasa s-ar fi si crapat, probabil din cauza caldurii si a presiunii aplicate peste ea, iar asa ar fi fost eliberate unele substante chimice pe pielea fetitei, arsura fiind atat de grava incat medicii sustin ca acea forma de telefon va ramane permanent imprimata pe piele.

La baza problemei sta o carcasa care a fost cumparata cu doar 6 lire de la magazinul New Look, reprezentantii acestuia refuzand sa-i ofere mamei fetitei explicatii cu privire la posibila problema, ei confirmand totusi pentru presa ca vor scoate produsul din vanzare.

A schoolgirl has been left scarred for life after her snow globe style iPhone case leaked a toxic liquid that burned through her skin.The decorative protective covering nine-year-old Olivia Retter used to guard her phone burst open while she was fast asleep in bed.

arsura carcasa iPhone 1

Femeia care a cumparat carcasa sustine ca pe ea nu erau prezente marcaje care sa indice faptul ca un lichid s-ar afla in interiorul carcasei si ca in cazul in care aceasta se crapa el se poate scurge si in contact cu pielea ar putea genera arsuri puternice, aceasta putand fi baza unui viitor proces.

In ciuda acestui lucru, trebuie sa fiti foarte atenti ce fel de carcase cumparati, deoarece oricui i se poate intampla o situatie similara si s-ar putea sa ramaneti cu cicatrici pentru toata viata voastra din cauza unui produs care este vandut fara atentionarile corespunzatoare.

8 COMENTARII

  1. Copii din ziua de azi… ce sa mai zici, viata lor e telefonul + ca nu e sanatos deloc sa dormi pe lanaga telefon fiindca emite radiatii

  2. Exista si posibilitatea sa fie o mare vrajeala. Daca va uitati mai atent pe imaginea cu arsura, in partea de sus unde ar trebui sa fie camera, acel spatiu e de 2 ori mai mare ca cel din imaginea a doua cu husa de protectie.

  3. Părinți iresponsabili! Cine-i pune să-i dea copilului voie să folosească smartphone-ul chiar și în timpul nopții? Asta numesc ei educație? As a zice note, aproape zilnic mă lupt să evit cel puțin câte un “zombie” care sare pe trecerea de pietoni cu privirea ațintită în ecran. Dar ei nu sunt vinovați. Vinovați sunt părinții!