iPhone 7 concept prezinta un smartphone pe care l-as cumpara

iPhone 7 concept iPod TouchiPhone 7 apare astazi intr-un nou concept care prezinta smartphone-ul Apple intr-o ipostaza nu chiar atat de vizionara, ci mult mai apropiata de un produs care este deja vandut pe piata de catre cei din Cupertino, iPod Touch fiind denumirea sa.

Este arhicunoscut faptul ca Apple va modifica design-ul iPhone 7 anul acesta, nimeni nu stie sigur cum arata, insa Apple va face terminalul mai subtire, deci exista sanse ca el sa semene cu iPod Touch, sau poate cu un model anterior al iPhone.

Daca Apple va decide sa isi faca noul terminal similar cu cel din conceptul de mai jos, eu consider ca ar fi un mare pas inainte fata de design-ul actual care este stricat intrutotul de antenele care despart carcasa.

16 COMENTARII

  1. iPod touch e mai subtire si are si jack , întrebare este de ce vrea Apple sa scoată portul pentru casti , sa ne mai ia bani pe accesorii ? Sa nu mai putem folosi decat căștile lor.

  2. Spate de ZTE din 2012 . Unde sunt dungile de la antene ? Nu va faceti visuri , nu o sa scapati de dungile alea , poate doar or sa fie mascate ceva mai bine .