Cum dezactivezi automat codul de siguranta al iPhone in anumite situatii

Codul de siguranta pentru iPhone este cea mai buna metoda de a va asigura ca datele voastre sunt protejate in orice fel de conditii, chiar daca terminalul este furat, hotul fiind obligat sa faca restore si sa stearga datele pentru a putea folosi dispozitivul.

In ciuda acestui lucru, introducerea constanta a unui cod de siguranta poate deveni obositoare, asa ca un Cydia a aparut un tweak numit SmartPass, el avand rolul de a dezactiva automat codul de siguranta al iPhone in anumite situatii.

Mai exact, SmartPass poate dezactiva codul de siguranta al iPhone cand ne conectam la o anumita retea Wi-Fi, spre exemplu cea de acasa ori cea de la serviciu, ori cand conectam anumite accesorii Bluetooth, cand ascultam muzica sau cand incarcam terminalele.

SmartPass are un meniu de setari in aplicatia Settings, Configurari, a sistemului de operare iOS 9, iar prin intermediul sau putem alege cazurile de utilizare, dar si retelele Wi-Fi pentru care codul este dezactivat automat.

SmartPass makes this first world problem easier to manage by intelligently removing the passcode entry requirement under certain situations. Quickly add wifi networks and bluetooth devices to a whitelist to have your device unlock without a password when they are connected.

SmartPass este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.