Cum vezi in ce tari poti vedea filmele si serialele Netflix

Subtitrari romana NetflixNetflix a fost lansat in Romania luna aceasta si multi dintre voi au aflat cu dezamagire ceea ce altii stiau de ceva vreme, mai exact faptul ca nu toate filmele si serialele din libraria globala a serviciului de video la cerere sunt disponibile in toate tarile in care el este activ.

Problema este una de licentiere a continutului multimedia, cei de la Netflix detinand licente pentru a distribui anumit continut in anumite tari si anumit continut in anumite tari, asa ca unele filme si seriale populare nu pot fi urmarite in Romania.

Acum daca va intrebati cum puteti afla rapid ce filme si seriale Netflix sunt oferite in Romania, sau intr-o alta tara de pe glob, ei bine exista un website special care va permite sa aflati aceste date imediat, el oferind si un serviciu de mascare a locatiei pentru a accesa intregul continut al Netflix.

Flixed.io este website-ul in cauza, el fiind practic un motor de cautare pentru libraria multimedia a Netflix, utilizatorii avand posibilitatea de a vedea pentru fiecare film sau serial tara sau tarile in care el poate fi urmarit fara mascarea locatiei.

SUA este tara in care este disponibila cea mai mare parte a continutului Netflix, insa si acolo exista restrictii pentru anumite filme si seriale care sunt oferite in diferite regiuni, insa acest website va ajuta sa descoperiti in avans daca merita sa va faceti un cont Netflix sau nu.