Prima Pagina jocuri Factura primita de un canadian din cauza in-app purchases-urilor din FIFA 2016

Factura primita de un canadian din cauza in-app purchases-urilor din FIFA 2016

 Jocurile pot fi un real teren minat financiar in zilele noastre in special cu achizitiile in-app ce nu mai sunt limitate la jocurile pentru telefoane mobile.

Astfel ca, un canadian este destul de revoltat pe fiul sau in varsta de 17 de ani, care l-a ruinat dupa ce a reusit sa cumpere diverse lucruri in FIFA.

FIFA 16 este publicat de EA Games si vine cu un sistem monetar bazat pe o economie virtula. Puteti castiga monede atunci cand aveti meciuri castigate, dar intotdeuna puteti obtine si mai mult, cumparand efectiv acele monede. Puteti utiliza aceste monede pentru a cumpara jucatori pentru echipa ta, echipamente sportive sau pentru a obtine acces la o runda de joc numita FUT Draft. Pe fiul canadianului l-a luat valul si a cumparat diverse lucruri in FIFA `16, aceasta distractie aducandu-i tatalui sau o factura de 7.626 de dolari.

Binenteles ca adolescentul a primit interzis la jocul FIFA `16 iar canadianul si-a propus sa nu mai lase in casa sa nicio consola, pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete.

 • Liviu Verestiuc

  L-a “ruinat” de două salarii 🙁

 • andrei

  In România te-ar fi ruinat pe un an întreg 🙂

 • rundown

  La 17 anisori se presupune ca ai ceva discernamant si judeci de la mana pana la gura. Asta presupune ca esti constient de balanta dintre bine si rau. Problema nu este una noua. Oricum treaba asta cu apple id-uri, game center id-uri gen EA si altele de gen, cu modalitati de plata integrate, care intr-un tarziu ajung pe mana copiilor, mi se pare chiar o dovada de neglijenta crasa din partea parintilor. Daca tot ii iei de ex un iphone/tableta la copil, si il stii maniac cu jocuri (se retrage social in lumea asta virtuala), macar creata-i un apple id propriu fara modalitate de plata ; verofici saptamanal ce anume are instalat pe telefon/tableta, si ai rezolvat problema…. Si mai ales te asiguri ca terminalul tau nu ajunge pe mana lui cat timp ii prajesti tu oua in bucatarie…. Si mai ales fara Family sharing:)

 • Gini

  :))))))