Factura primita de un canadian din cauza in-app purchases-urilor din FIFA 2016

 Jocurile pot fi un real teren minat financiar in zilele noastre in special cu achizitiile in-app ce nu mai sunt limitate la jocurile pentru telefoane mobile.

Astfel ca, un canadian este destul de revoltat pe fiul sau in varsta de 17 de ani, care l-a ruinat dupa ce a reusit sa cumpere diverse lucruri in FIFA.

FIFA 16 este publicat de EA Games si vine cu un sistem monetar bazat pe o economie virtula. Puteti castiga monede atunci cand aveti meciuri castigate, dar intotdeuna puteti obtine si mai mult, cumparand efectiv acele monede. Puteti utiliza aceste monede pentru a cumpara jucatori pentru echipa ta, echipamente sportive sau pentru a obtine acces la o runda de joc numita FUT Draft. Pe fiul canadianului l-a luat valul si a cumparat diverse lucruri in FIFA `16, aceasta distractie aducandu-i tatalui sau o factura de 7.626 de dolari.

Binenteles ca adolescentul a primit interzis la jocul FIFA `16 iar canadianul si-a propus sa nu mai lase in casa sa nicio consola, pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete.