Lonewolf – Joc nou disponibil pentru iPhone si iPad

 Lonewolf este un joc nou de tip sniper aparut luna acesta, disponibil pentru iPhone si iPad, ce te pune de la bun inceput in pielea unui lunetist.

In prima faza, jucatorii vizioneaza o animatie, care explica ceea ce se va intampla, apoi sunt trimisi in misiuni scurte care le testeaza abilitatile lor la ucidere, si de tragere de la departare. Grafica jocului este destul de realista, cu o multime de stropi de sange, deci daca sunteti sensibili, ocoliti-l.

LONEWOLF joc nou iPhone iPad review

Deasemenea, este un joc ce are multiple moduri de a te atrage si de a-ti deschide portofelul. De exemplu, trebuie sa platesti un glont in scopul de a intra intr-o misiunea iar cand ramai fara gloante, trebuie sa astepti 5 minute pentru alte gloante.

In plus, unele niveluri sunt foarte grele(dar nu imposibile) pentru a fi incheiate fara upgrade-uri costisitoare pentru arma ta. Buteti castiga si credite in joc, dar upgrade-urile cele mai interesante ar putea fi foarte scumpe.

Jocul este, de asemenea, sustinut de publicitate cu full-page pop ups si aproximativ 15 secunde de videoclipuri pe care trebuie sa le vizionati inainte de a continua runda. Puteti elimina toate aceste mecanisme si toate aceste anunturi cu o achizitie de 1.99$. In plus, veti obtine si 25.000 de credite pentru modernizarea pustii.

Lonewolf include 30 de misiuni, 10 mini jocuri de antrenament ultilizand o gama larga de arme, in total 20 de tipuri, 5 ore de jpc si 40 de trofee ce asteapta sa fie castigate.

Jocul este disponibil gratuit pentru descarcare.