Microsoft va lansa tastatura Word Flow pe iOS

Microsoft se pregateste sa lanseze pe platforma iOS celebra sa tastatura Word Flow conceputa pentru platforma Windows Phone, cei din Redmond gandindu-se ca multi posesori de iPhone ar putea fi interesati de ea in momentul de fata.

Apple ofera inca din 2014 posibilitatea de a instala tastaturi terte in iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, asa ca Microsoft va lansa o aplicatie pentru iOS care ne va permite sa instalam acea tastatura si sa o folosim in locul tasatturii native create de catre compania Apple.

Microsoft nu si-a anuntat public planurile privind intentia de a lansa tastatura Word Flow pentru iOS, insa si-a intrebat o parte dintre utilizatorii inregistrati pentru a testa software beta daca sunt interesati sa testeze o versiune beta a tastaturii Word Flow pentru platforma Apple.

In Windows Phone, tastatura Word Flow are implementat un sistem de corectare automata a cuvintelor, altul care ofera sugestii pentru completarea cuvintelor si ofera optiunea de a utiliza swipe-uri sau gesturi pentru a scrie, deci vorbim despre un software foarte complex.

Cand va fi lansata versiunea pentru iOS a tastaturii Word Flow deocamdata nu se stie, insa daca Microsoft a initiat deja procedurile de testare, atunci probabil ne aflam la cateva luni distanta de oferirea sa.