Prima Pagina Microsoft Microsoft va lansa tastatura Word Flow pe iOS

Microsoft va lansa tastatura Word Flow pe iOS

Microsoft se pregateste sa lanseze pe platforma iOS celebra sa tastatura Word Flow conceputa pentru platforma Windows Phone, cei din Redmond gandindu-se ca multi posesori de iPhone ar putea fi interesati de ea in momentul de fata.

Apple ofera inca din 2014 posibilitatea de a instala tastaturi terte in iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, asa ca Microsoft va lansa o aplicatie pentru iOS care ne va permite sa instalam acea tastatura si sa o folosim in locul tasatturii native create de catre compania Apple.

Microsoft nu si-a anuntat public planurile privind intentia de a lansa tastatura Word Flow pentru iOS, insa si-a intrebat o parte dintre utilizatorii inregistrati pentru a testa software beta daca sunt interesati sa testeze o versiune beta a tastaturii Word Flow pentru platforma Apple.

In Windows Phone, tastatura Word Flow are implementat un sistem de corectare automata a cuvintelor, altul care ofera sugestii pentru completarea cuvintelor si ofera optiunea de a utiliza swipe-uri sau gesturi pentru a scrie, deci vorbim despre un software foarte complex.

Cand va fi lansata versiunea pentru iOS a tastaturii Word Flow deocamdata nu se stie, insa daca Microsoft a initiat deja procedurile de testare, atunci probabil ne aflam la cateva luni distanta de oferirea sa.