El Chapo Guzmán nu stia ce sa aleaga intre iPhone 6 si Galaxy S6

Joaquín “El Chapo” Guzmán este cel mai mare traficant de droguri din Mexic si cel mai probabil din America Centrala si de Sud, el fiind in ultimele luni in centrul atentiei presei mondiale multumita unei evadari care a umilit autoritatile din Mexic, dar si a unui interviu controversat dat actorului Sean Penn.

Intalnirea dintre Sean Penn si Joaquín “El Chapo” Guzmán a fost intermediata de catre o actrita de telenovele din Mexic, numele ei fiind Kate del Castillo, aceasta fiind intr-un aparent contact constant cu omul care era cautat de autoritatile din Mexic pentru a fi arestat.

Separat de Kate del Castillo, Joaquín “El Chapo” Guzmán discuta frecvent pe internet cu alti asociati, iar una dintre discutiile lor a avut in centru iPhone 6, Samsung Galaxy S6 si Blackberry Leap, traficantul de droguri nefiind sigur care smartphone ar trebui sa fie achizitionat pentru utilizarea zilnica.

Mai jos aveti o transcriere a unei interceptari facute de catre autoritatile mexicane, ea fiind publicata de catre un ziar local, Joaquín “El Chapo” Guzmán fiind convins sa cumpere un Blackberry pentru ca probabil nu stia cat de bine il poate proteja Tim Cook cu iOS-ul sau.

12:08:46 a.m. — M: I’m checking it, pardon me please, I’m doing it with my Blackberry data.

12:10:27 a.m. — Guzmán: Or iPhone or tablet, iPhone is a new tablet telephone.

12:18:47 a.m. — M: Blackberry Leap is the most recent, and it is the size of a minilap [mini laptop]. Its system is the most sophisticated in the area of business. Its battery guarantees 25 hours in duration. The iPhone 6 Plus is better and the most recent.

12:21:12 a.m. —M: The Samsung 6 Edge is the most sophisticated of all the telephone platforms. Its system is Android and it has the most recent technology.

12:21:28 a.m. —M: I don’t know the price of the Black [Blackberry].

12:22:44 a.m. —M: [The cost] of the iPhone 6 is $14 to $16 thousand, [$768 to $877] depending on its capacity.

12:23:23 a.m. —M: The Samsung 5 Edge costs about $16 thousand [$877].

12:23:28 a.m. — Guzmán: And the Galaxy?

12:24:19 a.m. — Guzmán: Which would be the one that looks the prettiest?

12:24:29 a.m. — Guzmán: For you

12:26:46 a.m. —M: The Galaxy already was, in its moment it was one of the best. In my humble opinion, the Samsung 6 Edge [likely referring to its appearance]

12:28:13 a.m. — M: But if you have to [ask] I say that the best [is] the Blackberry Leap. But it’s up to you.

12:28:57 a.m. — Guzmán: The Black, how much does it cost?

12:32:18 a.m. — M: … And I don’t have info for the price of the Blackberry. But tomorrow, Telcel will quote us a price for it.

12:37:07 a.m. — Guzmán: Rest, and at 9 send me the price, please …

14 COMENTARII

  1. @Srb: El Chapo e miliardar. Observi cat de important este pretul telefonului pentru el? Asta e diferenta dintre miliardari si cei care prin achizitii vor sa-si demonstreze statutul social. Pe miliardari ii intereseaza pretul!
    Nu voi intra in nici o polemica. Dar ai avut zilele trecute o dezbatere pe tema asta… si e de retinut atitudinea lui El Chapo.

  2. Deci asta, cel mai mare traficant de droguri din America centrală si de sud , avea o problema legată de prețul unui smartphone sau altul . Hm!

  3. Una dintre probleme voastre existentiale e pe ce-si cheltuie altii banii.
    Sunteti obsedati de ideea ca iPhone e scump si nu merita cumparat, existand alternative mai ieftine pentru aceeasi calitate.
    Aveti falsa impresie ca daca in Bucuresti si unele orase mai mari din RO cativa cocalari si-au luat iPhone, au facut acest lucru intrucat sunt retardati si vor doar sa epateze cu achizitia lor = de aici deduceti in mod fals ca toata tara, intreaga lume este la fel.
    Nu esti singurul care insisti in incercarea asta de a ne demostra ca voi stiti mai bine cum sa ne cheltuim banii.

  4. Nu ai inteles nimic, copile. Flagship-urile au toate cam acelasi pret, nu vad de unde ai scos faza cu iPhone e scump. Daca vrei flagship, platesti pe masura la Apple, Samsung si care or mai fi. Daca vrei raport bun pret/calitate ai de unde alege…

    Sa revin la subiect: aici e vorba de atitudine de miliardar. Nu e vorba de iPhone. Acum ai inteles?

  5. Multumesc pentru comentariu!! Mi-ai luat cuvintele de sub tastatura!
    Asa cum Guzman este ireal de exagerat pentru atentia sa la pret, asa si Srb pare ireal de exagerat pentru lipsa lui de grija fata de pret. Diferenta este ca unul este un super miliardar bogat, iar altul super crede ca este bogat.

  6. Omul nu se pricepe la tehnologie si a întrebat care este pretul sa il cumpere pe cel mai scump gândindu-se ca e cel mai bun dacă e si cel mai scump.
    La valoarea lui nici nu plătea telefonul despre ce vorbim , i se făcea cadou.