Cum accesezi meniul secret de setari al Apple TV 4

setari secrete Apple TV 4Apple TV 4 are implementat un meniu secret de setari pe care angajatii companiei Apple l-au creat special pentru ei in ideea de a avea cateva functii pe care in mod normal produsul nu le ofera pentru utilizatori.

Acest meniu secret este destul de usor de accesat folosind o telecomanda Siri dedicata, astfel ca in doar cativa pasi simpli veti avea acces la ceea ce angajatii Apple folosesc cel mai probabil zilnic pentru a testa noile functii pe care Apple TV urmeaza sa le ofere pentru restul lumii.

Mai exact, vorbim despre optiuni pentru incarcarea unui profil VPN, optiuni pentru amanarea intrarii in sleep mode, optiuni pentru accesarea unui server cu date separate fata de cele oferite de catre Apple si alte cateva optiuni pentru controlarea tvOS-ului.

Pentru a accesa meniul secret de setari al Apple TV 4 trebuie sa :

  1. Accesati sectiunea Settigns, Configurari, in ecranul principal de aplicatii.
  2. Accesati System > Software Updates.
  3. Apasati foarte rapid de 4 ori butonul Play/Pause din telecomanda Siri.
  4. Dupa apasarea sa rapida de 4 ori veti vedea un nou meniu numit Advanced Settings, iar acolo puteti accesa setarile disponibile in mod normal doar pentru angajatii Apple.

Acest meniu nu este afisat permanent in respectiva sectiune, asa ca va trebui sa il activati prin metoda de mai sus de fiecare data cand veti dori sa il accesati.

setari secrete Apple TV 4 1