Jocurile pentru iPhone care iti pun rapiditatea la incercare

race against timeRace against time este o sectiune de aplicatii creata special de catre compania Apple pentru a-i provoca pe posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri sa isi puna rapiditatea la incercare in cadrul lor.

Race against time contine o serie de titluri special alese de catre angajatii companiei Apple, ele fiind create pentru a impune indeplinirea de obiective intr-o anumita perioada de timp, dupa expirarea ei orice nivel trebuind reinceput pentru a il putea parcurge in totalitate de catre noi.

Desi compania Apple nu promoveaza foarte multe jocuri in sectiunea Race against time, ele sunt unele dintre cele mai populare disponibile in momentul de fata in App Store, astfel ca vorbim despre titluri cu sute de milioane de descarcari combinate pana in prezent.

Jocurile din sectiunea Race against time sunt alese special de catre angajati ai companiei Apple, astfel ca indiferent ce aplicatii veti descarca sau cumpara de acolo, puteti fi siguri ca nu veti cheltui bani fara rost, asa ca puteti face alegerile cat se poate de siguri ca veti avea o experienta buna.

Sectiunea Race against time poate fi accesata urmand acest link.