Prima Pagina Youtube tuyu descarca orice clip video YouTube pe iPhone sau iPad

tuyu descarca orice clip video YouTube pe iPhone sau iPad

tuyu este o aplicatie lansata in cursul acestei zile in Cydia pentru iPhone si iPod Touch-uri, ea promitand sa ne ofere un browser special pentru accesarea YouTube, dar si a dispozitivelor AirPlay la care suntem conectati.

Conform dezvoltatorilor tuyu, aplciatia este capabila sa ne permita sa accesam website-ul YouTube si sa descarcam clipuri video in iPhone si iPod Touch, sau sa descarcam doar partea audio a lor, clipurile video putand fi redate pe Apple TV $ sau orice alte dispozitive AirPlay conectate la noi.

Clipurile video sunt descarcate automat in libraria foto/video a iPhone si iPod Touch, asta in timp ce melodiile sunt descarcate direct in libraria muzicala a iOS, astfel ca le vom putea accesa oricand avem nevoie fara a fi necesara existenta unei conexiuni de internet pentru a face acest lucru.

Compatible with iOS 9. Custom youTube web browser & AirPlay client for downloading videos and audio directly into the music library. App added to Home Screen.

tuyu este disponibila pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

 • Julian

  In AppStore a fost aplicatia Video D/L; la fel, descarca orice de pe YouTube…si orice alsite. A fost retrasa de Apple, dar o am inca si e foarte ok!

 • Tudor

  eu pe iSafe

 • Catalin

  Ce tare ar fii sa fie si pentru cei ce nu au jailbreak o aplicatie asemanatoare

 • arahidu

  Si mie mi-ar trebuii o aplicatie la fel

 • Puiu Stefan

  Exista in AppStore aplicatia NetTube