Prima Pagina Youtube tuyu descarca orice clip video YouTube pe iPhone sau iPad

tuyu descarca orice clip video YouTube pe iPhone sau iPad

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

tuyu este o aplicatie lansata in cursul acestei zile in Cydia pentru iPhone si iPod Touch-uri, ea promitand sa ne ofere un browser special pentru accesarea YouTube, dar si a dispozitivelor AirPlay la care suntem conectati.

Conform dezvoltatorilor tuyu, aplciatia este capabila sa ne permita sa accesam website-ul YouTube si sa descarcam clipuri video in iPhone si iPod Touch, sau sa descarcam doar partea audio a lor, clipurile video putand fi redate pe Apple TV $ sau orice alte dispozitive AirPlay conectate la noi.

Clipurile video sunt descarcate automat in libraria foto/video a iPhone si iPod Touch, asta in timp ce melodiile sunt descarcate direct in libraria muzicala a iOS, astfel ca le vom putea accesa oricand avem nevoie fara a fi necesara existenta unei conexiuni de internet pentru a face acest lucru.

Compatible with iOS 9. Custom youTube web browser & AirPlay client for downloading videos and audio directly into the music library. App added to Home Screen.

tuyu este disponibila pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

emag black friday lista reduceri
 • Julian

  In AppStore a fost aplicatia Video D/L; la fel, descarca orice de pe YouTube…si orice alsite. A fost retrasa de Apple, dar o am inca si e foarte ok!

 • Tudor

  eu pe iSafe

 • Catalin

  Ce tare ar fii sa fie si pentru cei ce nu au jailbreak o aplicatie asemanatoare

 • arahidu

  Si mie mi-ar trebuii o aplicatie la fel

 • Puiu Stefan

  Exista in AppStore aplicatia NetTube