CarPlay a fost numita tehnologia anului 2016 pentru automobile

CarPlayCarPlay este un sistem creat de catre compania Apple special pentru sistemele de infotainment ale masinilor, el facilitand controlarea unui iPhone folosind Siri sau un ecran tactil cu o interfata similara celeo oferite de catre sistemul de operare iOS.

Autoblog, una dintre cele mai mari reviste dedicate automobilelor, a premiat sistemul CarPlay cu titlul de tehnologia anului 2016 pentru automobile in sectiunea functionalitate, Tesla Model S P90D castigand acelasi premiu in categoria automobilelor, pe foarte buna dreptate.

Conform celor de la Autoblog, tehnologia Carplay ofera o functionalitate care le permite utilizatorilor sa imbunatateasca extrem de usor experienta de folosire a unui automobil, conectand soferul la terminalul mobil intr-un mod care nu-i impune sa-si mute privirea de la sosea.

Desigur ca vorbim aici despre un sistem disponibil in foarte putine masini care are o functionalitate foarte limitata, insa chiar si asa, beneficiile sale nu pot fi negate, desi Apple mai are foarte multe de lucrat pentru a-l transforma in ceva indispensabil pentru un sofer.

This year, the winner of the Technology of the Year Feature Award was awarded to Apple CarPlay. „Apple’s CarPlay represents the impact technology is having on our connected lives and brings an experience that is easy to use and enhances the lives of consumers who use this product” said Stephen Rouse, Autoblog’s Director of Product and Technology.

Voi ce parere aveti despre acest premiu acordat CarPlay ?

Articolul precedentTesla Model S P90D vs Lamborghini Aventador (Video)
Articolul următorWallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 19.01.2016
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.