Tesla Model S P90D vs Lamborghini Aventador (Video)

Tesla Model S P90D in modul Ludicrous si un Lamborghini Aventador LP700-4 cu evacuare Capristo sunt puse fata intr-un clip video inregistrat in weekend, scopul sau fiind de a ne arata care dintre cele doua masini din categorii total diferite este mai rapida intr-un drag race.

Tesla Model S P90D are un total de 762 de cai putere multumita modului Ludicrous, accelerarea de la 0 la 100 KM/h scazand la doar 2.8 secunde, insa chiar si cu asemenea specificatii impresionante in spate, nu reuseste sa invinga un Lamborghini Aventador intr-un drag race.

Desi vorbim despre o masina sport de peste 400.000 de dolari care este comparata cu o masina de serie ce costa de vreo 5 ori mai putin, diferentele dintre ele in ceea ce priveste viteza nu sunt chiar atat de mari pana la atingerea unei viteze de aproximativ 100 KM/h.

Masinile Tesla sunt extrem de populare, iar unul dintre motivele principale pentru care ele sunt cautate are la baza faptul ca vorbim despre o masina electrica ce este capabila sa obtina viteze de accelerare impresionante, iar Apple trebuie sa faca ceva similar pentru a concura eficient.

Cand vorbim despre masini electrice nu vorbim doar despre lux, functii si autonomie mare, vorbim si despre masini care trebuie sa fie rapide, sau cel putin asa ar trebui sa gandeasca Apple pentru a concura eficient cu Tesla.