iOS 9.2.1 a fost lansat

ios 9.2.1iOS 9.2.1 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, compania americana oferind in sfarsit aceasta actualizare dupa multiple saptamani de testare a versiunii beta impreuna cu dezvoltatorii si utilizatorii.

Informatiile oferite impreuna cu versiunea finala a iOS 9.2.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch sugereaza faptul ca Apple a rezolvat unele probleme de performanta si de functionare ale iDevice-urilor, insa in acelasi timp a fost rezolvat si un bug al sistemului Mobile Device Management.

iOS 9.2.1 poate fi instalat in momentul de fata prin intermedul sistemului Software Update, Actualizare Software, direct din iPhone, iPad si iPod Touch, insa daca doriti puteti deasemenea sa utilizati iTunes pentru a face actualizarea direct de pe calculator.

Desi a fost testat timp de cateva saptamani, iOS 9.2.1 este un update minor, compania Apple evitand sa ofere foarte multe noutati acum, ele fiind pastrate pentru iOS 9.3 care este testat in versiune beta in momentul de fata cu toata lumea.

This update contains security updates and bug fixes including a fix for an issue that could prevent the completion of app installation when using an MDM server.

iOS 9.2.1 nu poate fi jailbroken deoarece nu exista o solutie de jailbreak disponibila pentru el, iar daca veti dori sa faceti update, este recomandabil sa faceti intai un backup.

UPDATE: De aici puteti descarca iOS 9.2.1.

32 COMENTARII

  1. Vreau si eu pareri va rog despre 9.2.1 si 9.3 ca am ios 9.2 si uneori o da in bara trebuie sa inchid din aplicatii ca sa mearga mai bine … Are lag pe meniu si cand deschid aplicatiile gen fb whatsapp…

  2. Sincer am 9.3 beta dar , nu merge prea bine nici ăsta, o sa testez si 9.2.1 , 9.2.1 beta 2 a mers binișor ! Le schimb ca pe șosete :)))

  3. Mie tocmai mi-a dat Crash pe iPhone 6s plus. Ecranul nu mai reacționa la touch si butonul home nu mergea. Am închis ecranul si apoi nimic. Nu reacționa la nimic. Am pus încărcătorul si si-a dat restart. Apoi a mers. Halal versiune finala. Sper sa fi fost o întâmplare. In rest pare sa meargă foarte fluent.

  4. l-am instalat aseară , la prima vedere rupe bateria , are frame drops , lag la intrarea in aplicații .. PRO : spotlight-ul nu mai are lag se mișcă mai binișor față de 9.2 .. și este peste 9.3 se mișcă mult mai bine , bineintes o să las softul să se ”așeze” după 3,4 zile aflăm verdictul.

  5. La mine nu imi merge aplicatia Muzica dupa update..imi apare doar imaginea cu Apple Music si nu se mai intampla nimic..a mai patit cineva asta?

  6. Dacă nu ai aplicații pe care le folosești și trebuie musai sa ai iOS 9 eu zic sa ramai la 8.4.1. Eu am pus 9.2 pentru NBA 2k16, mergea mai fluent 8.4.1.

  7. Salut.Va rog ajutati-ma .Am un iphone 5s 16gb , am i.o.s 9.2 .Mi-a aparut in general la configurari la actualizare dar la iconita dc nu mi-a aparut 1 ci doar la general > Ma puteti ajuta.La toti le-a ap

  8. Un restore eventual. Oricum, daca esti la curent cu stirile de pe iDevice.ro n-ar trebui sa iti bati capul ca nu-ti apare badge-ul, oricum afli cand apare un update. Probabil intr-o actualizare viitoare problema va fi rezolvata.