iOS 9.2.1 a fost lansat

32

ios 9.2.1iOS 9.2.1 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, compania americana oferind in sfarsit aceasta actualizare dupa multiple saptamani de testare a versiunii beta impreuna cu dezvoltatorii si utilizatorii.

Informatiile oferite impreuna cu versiunea finala a iOS 9.2.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch sugereaza faptul ca Apple a rezolvat unele probleme de performanta si de functionare ale iDevice-urilor, insa in acelasi timp a fost rezolvat si un bug al sistemului Mobile Device Management.

iOS 9.2.1 poate fi instalat in momentul de fata prin intermedul sistemului Software Update, Actualizare Software, direct din iPhone, iPad si iPod Touch, insa daca doriti puteti deasemenea sa utilizati iTunes pentru a face actualizarea direct de pe calculator.

Desi a fost testat timp de cateva saptamani, iOS 9.2.1 este un update minor, compania Apple evitand sa ofere foarte multe noutati acum, ele fiind pastrate pentru iOS 9.3 care este testat in versiune beta in momentul de fata cu toata lumea.

This update contains security updates and bug fixes including a fix for an issue that could prevent the completion of app installation when using an MDM server.

iOS 9.2.1 nu poate fi jailbroken deoarece nu exista o solutie de jailbreak disponibila pentru el, iar daca veti dori sa faceti update, este recomandabil sa faceti intai un backup.

UPDATE: De aici puteti descarca iOS 9.2.1.