Downgrade iOS 9.2.1 la iOS 9.2

downgrade iOS 9.2.1 la ios 9.2Downgrade iOS 9.2.1 la iOS 9.2 este posibil in momentul de fata deoarece Apple a lansat iOS 9.2.1 pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri cu doar doua ore in urma, iar daca nu sunteti multumiti de noua versiune a sistemului de operare, puteti reveni la cea veche.

Downgrade iOS 9.2.1 la iOS 9.2 este posibil pentru o perioada limitata de timp deoarece compania Apple permite in momentul de fata instalarea vechii versiuni prin semnarea de SHSH-uri pentru iDevice-urile noastre, insa aceasta situatie este temporara, dupa cum probabil stiti deja.

Downgrade iOS 9.2.1 la iOS 9.2 poate fi facut numai de pe un calculator, deci trebuie sa aveti un cablu de incarcare pe care sa il conectati la calculatorul vostru.

Inainte de downgrade iOS 9.2.1 la iOS 9.2 va recomand sa faceti un backup la iPhone, iPad si iPod Touch-urilor voastre folosind iCloud sau iTunes, astfel ca datele vor fi protejate, asta in conditiia in care veti dori sa reveniti la o versiune superioara a iOS 9.3 in viitor.

Daca faceti backup, trebuie sa stiti ca el nu poate fi utilizat in iOS 9.2, deci daca aveti unul anterior deja facut, ar fi bine sa ignorati recomandarea de mai sus pentru a nu pierde datele care sunt deja salvate din terminalele voastre.

Pentru a face downgrade iOS 9.2.1 la iOS 9.2 trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  1. Descarcati iOS 9.2.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Tinand apasata tasta Shift a tastaturii(Windows) sau alt + Option(Mac), apasati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
  5. In cazul in care optiunea 4 nu functioneaza, utilizati butonul Restore si procedura ar trebui sa functioneze.

Dupa urmarea acestei proceduri de downgrade iOS 9.2.1 la iOS 9.2 aveti avea cea din urma versiune a sistemului de operare instalata in terminalele voastre.