Cea mai mica drona din lume a fost pusa in vanzare

SKEYE Nano Drone este cea mai mica drona creata vreodata, ea fiind pusa in vanzare in cursul zilelor trecute, dezvoltatorii sai sustinand ca aceasta are o greutate de doar 14 grame si dimensiuni de 4 x 4 x 2.2cm, iar in imaginea alaturata puteti vedea cat de mare este ea in comparatie cu o mana normala.

Desi are dimensiuni foarte mici, SKEYE Nano Drone are implementata si o camera ce este capabila sa inregistreze continut video pentru toate zborurile facute sub controlul utilizatorului, continutul fiind salvat automat pe un card micro SD pe care un utilizator il poate introduce in drona.

SKEYE Nano Drone are si un giroscop cu 6 axe care o ajuta sa isi mentina echilibrul in zbor, o tehnologie speciala numita Ready to Fly fiind implementata in software-ul sau pentru a usura modalitatea prin care utilizatorul o controleaza in timpul zborurilor.

Controllerul dronei are trei tipuri de setari pentru control, astfel ca atat utilizatorii incepatori, cat si cei de nivel mediu sau expert pot controla drona cu precizie, distanta maxima de la care ea poate fi controlata fiind de 50 de metri.

The SKEYE Nano Drone with Camera has a 6-axis flight control system that is stable and easy to fly. With Ready to Fly (RTF) technology, you can simply throw this drone into the air and begin flying. The controller has adjustable gyro sensitivity and can be set to beginner, mid-level, or expert for precision control.

Daca sunteti interesati de SKEYE Nano Drone, ea poate fi cumparata la pretul de 69 de dolari de aici.