Tim Cook si sute de angajati Apple au lucrat la renovarea unei scoli

Ieri compania Apple l-a comemorat pe Martin Luther King Jr., acordandu-le unora dintre angajati o zi libera pentru a depune munca de voluntariat in centrele din SUA in care era nevoie de ei.

Tim Cook nu a facut exceptie de la aceasta regula, asa ca in imaginea de mai sus il puteti vedea lucrand impreuna cu un alt angajat al Apple la restaurarea unui obiect de mobilier care urmeaza sa fie folosit in scoala de catre copiii care ii vor urma cursurile in urmatorii ani.

Scoala primara Santee a fost aleasa de catre Tim Cook si alte cateva sute de angajati ai companiei Apple care au participat la procesul de renovare al scolii, compania Apple donand cate 50 de dolari in scopuri caritabile pentru fiecare ora de munca la care au participat angajatii sai.

De la preluarea rolulul de CEO al Apple, Tim Cook a demonstrat in repetate randuri cat de generos poate fi, dar si cat de generoasa poate fi compania Apple, situatie care nu era intalnita in perioada in care Steve Jobs era CEO al celor din Cupertino, asa ca vorbim despre o evolutie pozitiva.

4 COMENTARII

  1. Are un 6S Plus Tim Cuc in buzunarul drept,si nu cred ca e de 16 gb…:-))
    Sa nu ia foc din senin si sa-i provoace arsuri la coapse ,ca s-a mai întâmplat.