Aplicatia pentru iPhone ce ajuta persoanele care sufera de alergii

WebMD Allergy este o aplicatie pentru iPhone ce vine in ajutorul persoanelor care sufera de alergiile cauzate de polenul si plantelor sezoniere. Cei care sufera de astfel de alergii le cunosc sub denumirea de “febra fânului”. 30-40% din populatia planetei, adica peste 2 miliarde de persoane sufere de cel putin un tip de alergie.

Aplicatia WebMD Allergy practic pune la dispozitia ultilizatorul informatii despre starea vremii, localizarea geografica si nivelul polenului din aer, in timp real!

In acelasi timp, ultilizatorul care foloseste aplicatia poate avea si o serie de beneficii cum ar fi: alerte optionale de avertizare, atunci cand nivelul de alergeni din atmosfera sunt sau cresc foarte tare. Astfel, utilizatorul isi poate gestiona eficient deplasarile in anumite zone.

Deasemenea, aplicatia WebMD Allergy poate fi folosita si de persoanele care au alergii alimentare, dermatite de contact, alergii la veninul de insecte sau dermatite atopice.

Peste 60% din persoanele care cauta in general informatii pe internet despre alergiile de care sufera raporteaza o calitate a vietii vizibil afectata din cauza acestei probleme.