NutriRay3D scaneaza mancarea pentru a-ti spune numarul de calorii

NutriRay3DNutriRay3D este un accesoriu care poate fi atasat smartphone-urilor folosite in viata de zi cu zi, rolul sau fiind de a scana mancarea ce este pusa in fata noastra pentru a ne spune cate calorii exista in ea inainte de ne apuca efectiv sa mancam.

Accesoriul NutriRay3D scaneaza mancarea folosind lasere de foarte mare precizie, estimand numarul de calorii si nutrienti pe care noi urmeaza sa ii obtinem din mancarea ce ne este pusa in fata.

Separat de calorii si informatii nutritionale, NutriRay3D afiseaza si o serie de informatii nutritionale pentru noi, deci vom sti si cat de mult bine sau rau ne face respectivul tip de mancare inainte de a il manca efectiv.

Creatorii NutriRay3D sustin ca peste 9000 de tipuri diferite de mancare sunt disponibile in baza de date creata impreuna cu produsul lor, acesta creand o harta 3D cu mancarea scanata pentru a ghici volumul de mancare pe care un utilizator urmeaza sa il manance.

If you’re trying to lose weight, there are a lot of cell phone applications out there but you still have to measure or somehow guesstimate how much you’re eating. It creates a 3D map based on where the dots align, and then you can put them all together to get the actual volume of the food.

NutriRay3D asteapta deocamdata finantare pentru a fi lansat pe piata si cand va fi disponibil va costa aproximativ 280 de dolari.

https://www.youtube.com/watch?v=NCHiZz0xlpk