Cablurile de incarcare ale Microsoft Surface pot lua foc

cablu incarcare microsoft surfaceCablurile de incarcare ale Microsoft Surface pot lua foc, compania americana recunoscand aceasta problema zilele trecute cand a anuntat ca le cere utilizatorilor sa aduca unele tipuri de cabluri vandute cu tabletele pentru inlocuire.

Mai exact, toate cablurile vandute sau oferite gratuit pentru Microsoft Surface pana in iulie 2015 se pot supraincalzi si pot lua foc, astfel ca Microsoft le ofera cabluri gratuite tuturor celor care detin acest accesoriu ce are o problema foarte grava pentru un produs de acest gen.

Microsoft Surface Pro, Surface Pro 2 si Surface Pro 3 sunt tabletele ale caror cabluri se pot rasuci in pozitii nepotrivite, generand supraincalzirea si eventual combustia, pericolul fiind extrem de mare pentru utilizatori daca problema apare cand ei nu sunt acasa.

Desi cei de la Microsoft sustin ca problema afecteaza un numar mic de utilizatori, avand in vedere ca le cere tuturor posesorilor acelor tablete sa isi schimbe cablurile, este clar ca vorbim despre o problema mult mai mare decat ni se sugereaza acum.

As a result of damage caused by AC power cords being wound too tightly, twisted or pinched over an extended period of time, a very small proportion of Surface Pro customers have reported issues with their AC power cord. We will be releasing details of how customers can obtain a free replacement cable shortly.

Microsoft urmeaza sa anunte in zilele urmatoare in ce conditii va schimba cablurile afectate, asa ca daca aveti o tableta mentionata mai sus, fiti atenti la anunturile celor de la Microsoft.